Başakşehir Gent maçı canlı izle! UEFA Konferans Ligi'ndeki temsilcimiz Başakşehir, bu akşam Belçika ekibi Gent karşısında tur arıyor. Çeyrek final aşkı için oynamak istiyorlar. İlk deplasman maçında rakibine 1-1 mağlup olan temsilcimiz bu akşam kazanırsa bir üst tura adını yazdıracak.

Mücadelenin normal süresi ve uzatmalarda eşitlik bozulmaz ise seri penaltı atışlarına geçilecek. Sporseverler için canlı izle seçeneklerini haberimizde derledik.

BAŞAKŞEHİR GENT MAÇI CANLI İZLE!

Medipol Başakşehir ile Gent, 15 Mart Çarşamba (bugün) karşı karşıya gelecek. Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak karşılaşmada düdüğü Fransız hakem Benoit Bastien çalacak. Bastien'in yardımcıları Hicham Zakrani ve Aurelien Berthomieu olacak.

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmada düdüğü Fransız Benoit Bastien çalacak. Bastien'in yardımcıları Hicham Zakrani ve Aurelien Berthomieu olacak.

Sacha Boey, Bayern Münih'te Sacha Boey, Bayern Münih'te

Teknik Direktör Emre Belözoğlu yönetimindeki turuncu lacivertliler, deplasmanda 1-1 sona eren maçın rövanşını evinde kazanacak ve tur atlayarak çeyrek finale yükselmeye çalışacak. Adı UEFA'ya bildirilen listede olmayan Caner Erkin, Medipol Başakşehir'de forma giyemeyecek.

BAŞAKŞEHİR GENT MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Başakşehir'in turu geçmesi için maçı kazanması gerekiyor. Normal süre ve uzatmalarda eşitlik bozulmaz ise, turu kazanan tarafı belirlemek için bir dizi penaltı atışları başlatılacak.

Bu turu geçen takım adını UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek finaline yazdıracak.

[caption id="attachment_7218" align="alignnone" width="1024"]Başakşehir Gent maçı canlı izle! Başakşehir Gent maçı canlı izle![/caption]

BAŞAKŞEHİR'DE 4 EKSİK

Listede isimleri olmayan Caner Erkin, Joao Figueiredo ve Shaocong Wu bu akşam oynanacak maçta forma giyemeyecek.

İstanbul takımında sakatlığı bulunan Mesut Özil bu maçta yerini alamayacak. Bir diğer sakat oyuncu Eden Karzev'in durumu ise bugün netlik kazanacak.

BAŞAKŞEHİR GENT MAÇI İLK 11'LER:

BAŞAKŞEHİR: Volkan Babacan, Ömer Ali, Leo Duarte, Touba, Lima, Mahmut, Biglia, Berkay Özcan, Deniz Türüç, Serdar Gürler, Okaka

GENT: Roef, Montes, Piatkowski, Ngadeu, Torunarigha, Fofana, Kums, De Sart, Hong, Cuypers, Orban

HER RENKTEN TARAFTAR BEKLENİYOR

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ tüm takım taraftarlarını maç için beklerken, mücadeleden elde edilen gelir depremzedelere gönderilecek. Başakşehir'de sakatlığı devam eden Mesut Özil, bugünkü rövanş maçında forma giyemeyecek. Belçika'da çıktığı ilk maçta sakatlanan Eden Karzev'in durumu bugün belli olacak. UEFA'ya bildirilen listede olmayan Caner Erkin, Joao Figueiredo ve Shaocong Wu kadroda olmayacak. Sporla ilgili tüm gelişmeleri yakından görmek için Erişim Haber sayfamızı takip edebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim