Kızıl Goncalar neden yayınlanmadı? Kızıl Goncalar bugün yeni bölüm yok mu? Kızıl Goncalar neden yayınlanmadı? Kızıl Goncalar bugün yeni bölüm yok mu?
Burcu Esmersoy ile Nazım Akmandil evleniyor! İtalya'da sevgilisi Nazım Akmandil'den evlilik teklifi alan Burcu Esmersoy'un düğünü İtalya'da yapılacak. Çift, Eylül ayında İtalya'nın Portofino kentinde evlenmeyi planlıyor.

İSTEDİĞİ OTELDEN GERİ DÖNÜŞ OLDU

Magazin dünyasının merak edilenlerinden Burcu Esmersoy daha önce nikah tarihi ile ilgili şu açıklamayı yapmıştı: “Düğün İtalya'da bir otelde yapıldı. Mekanı çok beğendim. "Burada mı evlenelim?" dedim. Otelden "2023'te görüşmek üzere" diyen bir e-posta aldım. Otel doluydu. "Düğününü iptal eden olursa, lütfen bize bildirin." dedik. Bekliyoruz. İstediğim bir tarih var. Ayarlamaya çalışıyorum. Görüşmelerimiz devam ediyor.” Nazım Akmandil ile tanışma hikayesini Burcu Esmersoy, şöyle anlattı: "Bir sabah 8:15'te Berlin'e giden bir uçaktaydık ve 2A ve 2B'de boş bir uçakta oturduk. Boş uçakta yan yana! Her zaman uçak kalkmadan önce uyurum çünkü yorucu bir tempoda çalışıyorum. Ben dik uyuyabilen bir insanım. Ne güzel çocuk, yanında uyumak istemedim, oturdum. Uçak çok gecikti! O sırada iki Türk konuşmaya başladı. Bunu ilk kez söylüyorum." [caption id="attachment_6838" align="alignnone" width="1024"]Burcu Esmersoy ile Nazım Akmandil evleniyor! Burcu Esmersoy ile Nazım Akmandil evleniyor![/caption]

BURCU ESMERSOY KİMDİR, NERELİ?

Burcu Esmersoy, 2 Ekim 1976'da İstanbul'da doğdu. Annesinin adı Kamile, babasının adı Timur'dur. Çerkes kökenli bir sunucudur. Henüz 4 yaşındayken annesi ve babası ayrıldı. Ablası ve büyükannesi ile yaşıyordu. Esmersoy, Beşiktaş Lisesi'nden mezun olduktan sonra İstanbul Üniversitesi'ne girdi ve Turizm İşletmeciliği okudu. Bu bölümden mezun olduktan sonra New York Üniversitesi'nde Otelcilik, Turizm ve Spor İşletmeciliği eğitimi aldı. 1997 yılında katıldığı güzellik yarışmasında "Miss International" seçilmiş ve Türkiye'yi Japonya'da temsil etmiştir. 1998 yılında Günel Zeynalova-Didem klibinde Didem karakterini canlandırdı. Kanal D'de çocuk programlarının yapımcılığını ve sunuculuğunu yaptı. Diyalog Spikerlik ve Sunuculuk Okulu'ndan birincilikle mezun oldu. 2000-2005 yılları arasında CNN Türk'ün spor bölümünde dış haber editörü, muhabir ve spor spikeri olarak çalıştı. Formula 1 yarışlarını yerinde takip etti ve eskiden yaptığı programları yaptı. 2010 yılında vizyona giren Romantik Komedi filminde küçük bir rol oynamış ve filmdeki dansıyla büyük beğeni toplamıştır. Burcu Esmersoy, iyi derecede İngilizce ve İtalyanca bilmektedir. Burcu Esmer, Ferrari Reklam Pazarlama Sponsoru yöneticisi ile 2005 yılında Paris'te evlendi ve 2008 yılında ayrıldılar. Burcu Esmersoy, 2011 yılında düzenlenen "Yok Böyle Dans" yarışmasında sunuculuk yaptı. 2012 yılında Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasının sunuculuğunu yaptı.

NAZIM AKMANDİL KİMDİR, NE İŞ YAPIYOR?

Nazım Akmandil 30'lu yaşlarındadır. Türkiye'nin önde gelen mobil oyun şirketlerinden birinin kurucu ortağı olarak bilinen Nazım Akmandil, başarılı bir yazılımcıdır. Akmandil'in sektörün önemli projelerinde yer aldığı biliniyor. Ünlülerin yaşamı ve magazini yakından takip için Erişim Haber sayfamızı takip edebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim