Yücel Yılmaz kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Yücel Yılmaz'ın hayatı ve biyografisi! Yücel Yılmaz kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Yücel Yılmaz'ın hayatı ve biyografisi!
Elnare Kızmaz kimdir, bulundu mu? Günlerdir kayıp olan ablası için Müge Anlı'ya katılan Aynure Hanım, ablası Elnare Kızmaz'ın eşinden şüphelendiğini iddia etti. Canlı yayında ise Müge Anlı Elnare Kızmaz'a köydeki erkekler tarafından tecavüz edildiğini açıkladı. Peki, Elnare Kızmaz kimdir, bulundu mu? Müge Anlı Elnare Kızmaz nerede, yaşıyor mu? İşte merak edilenler haberimizde.

ELNARE KIZMAZ KİMDİR, BULUNDU MU?

Elnare Kızmaz Azerbeycan’lı 2 çocuk annesi. Balıkesir Serçeören Köyünde yaşayan ve oradan kaybolan Elnare Kızmaz, 44 yaşında mental problemi olan bir kadındır. Yaklaşık 17 senedir Türkiye Balıkesir Serçeören köyünde yaşayan Elnare Kızmaz‘dan 22 Kasım 2022 tarihinden beri haber alınamıyor. Kız kardeşi Aynure, Müge Anlı ile Tatlı Sert programına gelerek, Elnare Kızman’a ne olduğunun araştırılmasını istiyor. Müge Anlı tarafından yapılan araştırmalara ve köyde anlatılanlara göre, köyün erkekleri tarafından istismar edilen Elnare Kızmaz’ ın, saflığından, akıl sağlığının yerinde olmamasından yararlanıldığı daha sonra da bir yada bir kaç kişi tarafından ortadan kaldırılıp, gömüldüğü düşünülüyor. Köydeki bir kaç kişi bunu kanıtlayacak fotoğraflar çekmiş ve jandarmaya yaptığı ihbar sonucu bir kişinin tutuklandığı açıklandı. Elnare Kızmaz’ın eşininde ondan maddi çıkar sağlamak istediği iddia ediliyor. MÜGE ANLI ELNARE KIZMAZ NEREDE, YAŞIYOR MU? En son olarak 22 Kasım 2022 tarihinde öğlen sıralarında evinden ayrılarak, yaklaşık 6 kilometre uzaklıkta bulunan Örenli Köyü girişinde bulunan kameralara takıldı. Elnare Kızmaz‘dan o günden beri haber alınamıyor.
Editör: TE Bilisim