Trabzonspor - Fenerbahçe maçın hakemi belli oldu Trabzonspor - Fenerbahçe maçın hakemi belli oldu
Galatasaray Al Nassr maçı olacak mı ne zaman? Galatasaray, Süper Lig'de şampiyonluk yarışında önemli bir konumda yer alıyor ve taraftarları heyecanla yeni sezonun başlamasını bekliyor. Ronaldo'nun Al Nassr'daki performansı da futbolseverler tarafından merakla takip edilecek.

GALATASARAY AL NASSR MAÇI OLACAK MI NE ZAMAN?

Sosyal medyada yer alan iddialara göre, dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo'nun transfer olduğu Al Nassr ile Galatasaray arasında bir hazırlık maçı yapılacağı konuşuluyor. Bu haber futbolseverler tarafından merakla takip ediliyor ve maçın ne zaman yapılacağı araştırılıyor. Ancak resmi bir açıklama henüz yapılmadığı için maçın gerçekleşip gerçekleşmeyeceği ve eğer gerçekleşirse ne zaman oynanacağı hakkında kesin bir bilgi bulunmuyor. Sosyal medyada dolaşan söylentilere göre Galatasaray ve Suudi Arabistan'ın Al Nassr takımı arasında bir hazırlık maçı oynanacağı iddiaları oldukça popüler hale geldi. Ancak henüz böyle bir maça dair kesinleşen bir bilgi bulunmamaktadır. Galatasaray taraftarları ve futbolseverler heyecanla bu iddianın doğruluğunu araştırmaya devam etmektedir.

GALATASARAY KARABAĞ HAZIRLIK MAÇI

Galatasaray, depremzedeler yararına düzenlenen bir maçta Azerbaycan temsilcisi Karabağ ile karşılaştı. Maça hızlı başlayan Galatasaray, 3. dakikada Bafetimbi Gomis'in golüyle öne geçti. Ancak ev sahibi ekip, 18. dakikada Redon Xhixha'nın golüyle beraberliği sağladı ve ilk yarı 1-1 sona erdi. İkinci yarıda her iki takım da gol arayışındaydı ancak sonuç elde edemediler. Maçın son dakikalarında Galatasaray penaltı kazandı ve Mauro Icardi'nin golüyle maçı 2-1 kazandı.

TALİSCA İLE AL NASSR SÖZLEŞME YENİLEDİ

Suudi Arabistan Profesyonel Futbol Ligi takımı Al-Nassr, Brezilyalı orta saha oyuncusu Anderson Talisca'nın sözleşmesini üç yıl daha uzattığını duyurdu. Takımda aynı zamanda Cristiano Ronaldo da forma giyiyor. Açıklamada, Talisca'nın 2026'ya kadar yeni bir sözleşme imzaladığı belirtildi. 29 yaşındaki oyuncu, 2021'de Al-Nassr'a transfer olmuş ve o zamandan bu yana 52 maçta 39 gol atmıştı. Bu sezon ise 19 maçta 17 gol kaydetti. Daha önce Beşiktaş, Benfica ve Çin'in Guangzhou takımlarında da oynayan Talisca'nın kariyeri oldukça başarılı. Sporla ilgili tüm gelişmeleri yakından görmek için Erişim Haber sayfamızı takip edebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim