Fatih Karahan kimdir, aslen nereli? Fatih Karahan kariyeri ve hayatı nasıl? Fatih Karahan kimdir, aslen nereli? Fatih Karahan kariyeri ve hayatı nasıl?
Halil Sezai kimdir aslen nereli kaç yaşında? Halil Sezai Paracıkoğlu, son günlerde yaşlı bir adamı darp etmesi ile gündemde yer almaktadır. Ancak asıl alanı tiyatro olan Halil Sezai, daha sonradan müzikle tanışmış ve kariyerinde önemli başarılara imza atmıştır. İşte ünlü sanatçı Halil Sezai ile ilgili merak edilen kimdir aslen nereli kaç yaşında sorularının yanıtı haberimizde.

HALİL SEZAİ KİMDİR?

Halil Sezai Paracıkoğlu, 16 Ağustos 1979 tarihinde Eskişehir'de dünyaya geldi. Babası eski bir bas gitaristti ve daha sonra muhasebecilik yapmıştı. Annesi ise öğretmenlik yapmıştı. Babasının ailesi, Pazarcık ilinin Paracık köyünden gelerek soyadını buradan almıştı. İlkokul ve ortaokulu mahallesinde tamamladıktan sonra Eskişehir Atatürk Lisesi'nde lise eğitimini tamamladı. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Müzik Bölümü'nden 2003 yılında mezun olan Halil Sezai Paracıkoğlu, sinema ve tiyatro oyuncusu, şarkıcı, söz yazarı ve bestecidir. İlk bestesini 15 yaşında yapmıştır. Halil Sezai Paracıkoğlu, Türk müzik endüstrisinde başarılı bir şarkıcı ve söz yazarıdır. Kendi bestelerini ve popüler şarkıları söylemesiyle tanınan Paracıkoğlu, Türkiye'de geniş bir hayran kitlesine sahiptir. Paracıkoğlu'nun en çok bilinen şarkıları arasında Paramparça, İsyan, Ağlamışız, Sen ve Ben, Olsun, Hayalimin Ortasında, Sonbahar, Seni Beklemek, Esme, Sevda Tanrıçası, Yanıma Gel, Aşk Yasak Ağlıyor, Fırtına, Bir Rüzgar Esti ve Üşürken yer almaktadır. Ayrıca, İncir Reçeli filminde yer alan Duman şarkısını da söylemiştir. Sanatçının ilk albümü "Seni Beklerken", 21 Kasım 2011'de Dokuz Sekiz Müzik etiketiyle yayınlanmıştır. Albüm, Paramparça, Fırtına, Sonbahar, İsyan, Duman, Sevda Tanrıçası ve Yanıma Gel gibi Paracıkoğlu'nun kendi bestelerinden oluşan birçok popüler şarkıya ev sahipliği yapmaktadır. 2012 yılında çıkardığı "Seni Beklerken" albümü ile büyük bir başarı yakalayan Halil Sezai Paracıkoğlu, kısa sürede Türkiye'nin en popüler isimleri arasında yer almıştır. Söz ve müziği kendisine ait olan şarkıları ile dinleyicilerine duygusal ve etkileyici bir müzik deneyimi sunmaktadır. Halil Sezai Paracıkoğlu, Türk müzik ve sinema endüstrilerinde aktif olarak çalışan bir sanatçıdır. 2011 yılında vizyona giren İncir Reçeli filminde başrol oynamıştır ve serinin devam filmi olan 2014 yapımı İncir Reçeli 2'de de yer almıştır. Ayrıca, 2014 yılında yapımcılığını üstlendiği Çilek filminde de görev almıştır. Yapışık Kardeşler filminde ise İmam rolünü üstlenmiştir. Halil Sezai Paracıkoğlu'nun ayrıca Cenk ve Duygu adında iki kardeşi bulunmaktadır. Ağabeyi Cenk Paracıkoğlu bir dönem mankenlik ve müzisyenlik yapmıştır. Kardeşi Duygu Paracıkoğlu ise oyunculuk kariyerine odaklanmaktadır. Sanatçı, hem müzik hem de sinema sektörlerinde başarılı bir kariyer sürdürmekte ve Türkiye'de geniş bir hayran kitlesine sahip olmaktadır. Son dakika gelişmeleri yakından takip için Erişim Haber sayfamızı takip edebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim