Maçlarda Passolig kalkıyor mu? Maç bileti nereden, nasıl alınacak? Maçlarda Passolig kalkıyor mu? Maç bileti nereden, nasıl alınacak?
İstanbulspor - Galatasaray hazırlık maçı şifresiz izle! Süper Lig'de 24. hafta heyecanı yaşanırken, Galatasaray haftayı İstanbulspor ile hazırlık maçı yaparak geçiriyor. Sarı-Kırmızılı Kulüp, bu arayı iki takımın gelirlerini deprem bölgesine bağışlayarak değerlendiriyor ve maçtaki kozlarını paylaşıyor. Peki, İstanbulspor - Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta? işte İstanbulspor - Galatasaray hazırlık maçı şifresiz izle seçenekleri. İstanbul ve Galatasaray futbol kulüpleri, Kahramanmaraş'ta depremzedeler için Türk Kızılayı ile bir araya geldi. Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 45 binden fazla kişinin ölümüne neden olan iki şiddetli depremde milyonlarca vatandaş evsiz kaldı. Asrın felaketi olarak nitelendirilen doğa olayının yaralarını sarabilmek adına futbol takımları da yardım maçları düzenlerken bu takımlar arasında İstanbulspor ile Galatasaray da yer aldı. İki takım, gelirinin tamamı depremzedelere bağışlanacak bir karşılaşma düzenlerken mücadelenin detayları araştırılıyor. İstanbulspor - Galatasaray hazırlık maçının biletleri passo. com. tr'de 100 liradan futbolseverler için satışa sunuldu. Spor Toto Süper Lig'de lider durumda bulunan Galatasaray, bu hafta hazırlık maçında İstanbulspor ile karşılaşıyor. Galatasaray yeni transferleri ile adım adım şampiyonluğa yürümeye devam etmek istiyorlar.

İSTANBULSPOR - GALATASARAY HAZIRLIK MAÇI ŞİFRESİZ İZLE!

Galatasaray ile İstanbul bugün hazırlık maçı yapacak. Galatasaray ile İstanbulspor arasındaki mücadele, 4 Mart Cumartesi günü saat 17.00'de Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumu'nda oynanacak. Karşılaşma GS TV ve Galatasaray Youtube'da canlı yayınlanacak. [caption id="attachment_6580" align="alignnone" width="663"]İstanbulspor - Galatasaray hazırlık maçı şifresiz izle! İstanbulspor - Galatasaray hazırlık maçı şifresiz izle![/caption]

İSTANBULSPOR - GALATASARAY HAZIRLIK MAÇI ŞİFRESİZ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'nda 4 Mart Cumartesi gününde saat 17.00’da başlayacak İstanbulspor Galatasaray maçı Bein Sports ile GS TV’den şifresiz olarak canlı yayınlanacak.

İSTANBULSPOR - GALATASARAY HAZIRLIK MAÇI MUHTEMEL 11'LER

İstanbulspor: Jensen, Duhaney, Okan, Mehmet, Duhan, Mahamadou, Lokilo, Rroca, Muammer, Ethemi, Emir Galatasaray: Okan Kocuk, Boey, Nelsson, Abdülkadir, Dubois, Torreira, Oliviera, Yunus Akgün, Barış Alper, Kerem Aktürkoğlu, Icardi SPOR HABERLERİ Kahramanmaraş'ta 10 ili etkileyen depremin yaralarını sarmak isteyen Galatasaray, geçtiğimiz hafta Süper Lig'de hazırlık maçı düzenledi. Sarı-kırmızılılar, gelirlerini depremzedelere bağışlamak için geçtiğimiz hafta Alanyaspor ile hazırlık maçı yaptı. Galatasaray, yeni transfer Nicolo Zaniolo'nun golüyle mücadeleyi 4-2 kazandı.

Editör: TE Bilisim