Somali denizlerini Türkiye koruyacak! Anlaşmanın üç önemli detayı Somali denizlerini Türkiye koruyacak! Anlaşmanın üç önemli detayı
Jorge Jesus gidecek mi, kalacak mı? Fenerbahçe teknik Jorge Jesus'un sezon sonu ayrılıp ayrılmayacağı merak konusu oldu. Levent Ümit Erol, noktayı koydu. Son zamanlarda Brezilya tekniknik direktörlüğü için yazılıp çizilen Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus'un sarı lacivertlilerdeki geleceği merak konusu oldu. Peki, Jorge Jesus gidecek mi, kalacak mı? Jorge Jesus Brezilya’ya gidiyor mu? İşte konuyla ilgili merak edilenler.

JORGE JESUS GİDECEK Mİ, KALACAK MI?

Fenerbahçe ile başarılı ilerleyen Jorge Jesus'u Brezilya teknik direktörlüğüne istedikleri yönünde iddialar var fakat henüz resmi bir konuşma bulunmuyor. Brezilya basınında yer alan haberlere göre ise Jorge Jesus'un Brezilya'nın teklifine olumlu baktığı yönünde. JORGE JESUS BREZİLYA’YA GİDİYOR MU? Öte yandan Dünya Kupası'nda Brezilya'nın elenmesinin ardından Globo'da görev yapan Alvaro Gribel, "Alo Jorge Jesus' tweeti attı. Gribel'in bu tweeti kısa sürede sosyal medyanın gündemine otururken Fenerbahçeli taraftarlardan ise büyük tepki aldı. Bir süre sonra Gribel yeni bir tweet paylaşarak Fenerbahçeli taraftarlardan özür diledi. Gribel paylaşımında, "Fenerbahçe taraftarları tarafından ölümle tehdit edildim. Sakin olun millet, olma ihtimali sıfır" ifadelerine yer verdi.
Editör: TE Bilisim