Trabzonspor - Fenerbahçe maçın hakemi belli oldu Trabzonspor - Fenerbahçe maçın hakemi belli oldu
Kayserispor-Fenerbahçe maçı ne zaman? futbolseverleri sorusunun yanıtını araştırıyor. Spor Toto Süper Lig'de Kayserispor ile Fenerbahçe arasında 24. hafta oynanacak karşılaşmayı futbolseverler merakla bekliyor. Maçın yayın saatini, kanalını ve olası kadrolarını öğrenmek için arama motorlarını araştırıyorlar.

KAYSERİSPOR-FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN?

Kayserispor - Fenerbahçe maçı 4 Mart Cumartesi günü saat 19:00'da başlayacak. Kayserispor - Fenerbahçe maçı beIN SPORTS 1'de canlı yayınlanacak. [caption id="attachment_6211" align="alignnone" width="1024"]Kayserispor - Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta? Kayserispor - Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta?[/caption]

KAYSERİSPOR - FENERBAHÇE MAÇI MUHTEMEL 11'LER

Fenerbahçe: Altay, Ferdi, Samet, Szalai, Lincoln, Arao, Zajc, İrfan Can, Rossi, King, Valencia Kayserispor: Cenk Gönen, Ramazan, Hosseini, Kolovetsios, Carole, Campanharo, Kemen, Cardoso, Mané, Mensah, Gökhan KAYSERİSPOR - FENERBAHÇE MAÇI SEYİRCİSİZ OLACAK Süper Lig'de bu hafta oynanacak Kayserispor-Fenerbahçe maçı öncesi ani bir gelişme yaşandı. Kayseri İl Güvenlik Kurulu kararına göre, Kayserispor-Fenerbahçe maçı ne zaman? sorusun cevabı : 4 Mart Cumartesi günü oynanacak Kayserispor-Fenerbahçe maçına Fenerbahçe seyircisi alınmayacak. ‘HÜKÜMET İSTİFA’ TEZAHÜRATLARI Sarı-lacivertli tribünlerin 'Hükümet istifa' sloganlarının ardından maçların seyircisiz oynanması konusu gündeme gelirken, MHP lideri Devlet Bahçeli bu konudaki duruşunu net bir şekilde ortaya koydu. Protestolar üzerine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli sosyal medyadan yaptığı açıklamada taraftarların maça geldiğini ve maçların seyircisiz oynanması gerektiğini söyledi. Fenerbahçe Spor Kulübü, basketboldan voleybola, atletizmden boksa, kürekten yelkene, yelkenden yüzmeye kadar çok çeşitli sporları bünyesinde bulundurmakla övünen bir futbol kulübüdür. Fenerbahçe futbol takımı, iç saha maçlarını yaklaşık 50.000 kişilik kapasiteye sahip Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynamaktadır. 1907 yılında bir spor kulübü olarak kurulan ve Türk futbolunun en başarılı ve sevilen kulüplerinden biri olan Fenerbahçe, tarihle dolu. Fenerbahçe, 28 şampiyonluk yaşayan Türk futbol takımıdır. 19 Türkiye Futbol Ligi şampiyonluğu, 6 Türkiye Futbol Kümesi şampiyonluğu ve 3 Türkiye Futbol Şampiyonası kupası bulunmaktadır. Ayrıca 27 kez Süper Kupa ve Türkiye Kupası'nı kazandılar. 2012-2013 sezonunda 54 yaşında olan Eren, ortalama 40 mil hızla Avrupa kupa tarihinin en iyi zamanını elde etti. UEFA Avrupa Ligi'nde yarı final oynadı ve 1968'de Türkiye'nin ilk Avrupa kupası olan Balkan Kupası'nı kazandı. Fenerbahçe, İstanbul'da bulunduğu için Beşiktaş, Trabzonspor ve Galatasaray'ın rakibi olarak biliniyor. Fenerbahçe, Manchester United'da forma giyen Hugo Sanchez ve John O'Shea gibi birçok önemli oyuncu yetiştirdi. İlginizi çekecek birçok derbi maçı var. Takım, formalarında çizgili bir desenle oynaması ve sarı-lacivert, beyaz veya açık mavi gibi diğer renkleri kullanması ile tanınır. Çorapları genellikle takımın formasının rengiyle ilişkilendirilir; ancak daha açık tonlarda giyilirken de yakalanabilirler.

Editör: TE Bilisim