Kızıl Goncalar yayından kaldırıldı mı? Kızıl Goncalar devam edecek mi? Kızıl Goncalar yayından kaldırıldı mı? Kızıl Goncalar devam edecek mi?
Kızılcık Şerbeti neden yok yeni bölüm ne zaman? Bu akşam yayınlanacak olan Kızılcık Şerbeti dizisiyle ilgili son dakika gelişmeleri takip edilmekteydi. Ancak henüz bir resmi açıklama yapılmadığından, dizinin yayınlanıp yayınlanmayacağına dair net bir bilgi bulunmamaktadır.

KIZILCIK ŞERBETİ NEDEN YOK YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Kızılcık Şerbeti dizisi, RTÜK'ün 5 kez yayın durdurma cezası ve 1,5 milyon TL para cezası vermesiyle gündeme gelmişti. Show TV avukatları, cezaya itiraz etmişlerdi ve yüksek mahkeme itiraz talebini değerlendirdi. Mahkeme, yürütmeyi durdurma kararı verdi ve RTÜK'ten savunma istedi. Bu nedenle dizinin yayınlanması için beklemek zorunda kalındı ve geçtiğimiz hafta bir bölümü yayınlanamadı. Ancak yürütmeyi durdurma kararı alınmasıyla birlikte dizinin yeni bölümleri yayınlanmaya devam edebilir. Yeni bölümün yayınlanacağı son dakika duyurusunun ardından yapılan uyarıda, dizinin bu akşam yayınlanmayacağı belirtilmiş. İzleyiciler için hayal kırıklığı yaratan bu durumun nedeni henüz resmi olarak açıklanmadı. Dizinin yayınlanacağı yeni bir tarih de henüz duyurulmadı. Dizinin takipçileri için en doğru bilgiyi yapım şirketinden veya kanaldan almak en doğru yol olacaktır.

KIZILCIK ŞERBETİ YAYINI NEDEN KESİLDİ?

Show TV'nin 14 Nisan 2023 yayın akışına göre, Kızılcık Şerbeti adlı dizi yeni bölümü bu akşam yayınlandı. Ancak, yayın yarıda kesildi ve kanaldan bir açıklama geldi. Açıklamada, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'nun 22.03.2023 tarihli toplantısında alınan 2023/12 sayılı karar uyarınca, 6112 sayılı Kanun'un 8'inci maddesinin (s) bendinde yer alan "Toplumsal cinsiyet eşitliğine ters düşen, kadınlara yönelik baskıları teşvik eden ve kadını istismar eden programlar içeremez" ilkesinin ihlali nedeniyle idari tedbir uygulaması sonucu yayın durdurulmuştur. Bu programın yerine yayınlanan program hakkında bilgi verilmemiştir.

KIZILCIK ŞERBETİ KONUSU NEDİR?

Kıvılcım, boşandıktan sonra çocuklarını kendine özgü değerler doğrultusunda yetiştirerek, modern ve gerçekçi bir kadın olarak onların mutluluğunu ve başarısını önemsemektedir. Ancak büyük kızı Doğa'nın üniversiteye başlamasının ardından erkek arkadaşıyla evlenmesi ve kocasının muhafazakar ailesiyle tanışması, Kıvılcım'ı şoke eder. Kızılcık Şerbeti, iki aile arasında kalan bir aşk hikayesini anlatmaktadır. Doğruyu kabul etmekle birlikte, farklı yöntemleri olan iki uç aile arasındaki farklılıklar, Doğa ve kocası Fatih arasında bir engel oluşturmaktadır. Ancak Doğa, sevgilerinin tüm zorlukları aşabileceğine inanmaktadır. Yeni dizi film ve programlar; ünlülerin yaşamı ve magazini yakından takip için Erişim Haber sayfamızı takip edebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim