Ankaragücü - Galatasaray maçının stadı belli oldu Ankaragücü - Galatasaray maçının stadı belli oldu
Mauro Icardi Fenerbahçe maçında oynayacak mı? sorusu spor severler taraftarlar tarafından merak konusu olmaya başladı. Kahramanmaraş, merkezin üzerinde olmasına rağmen 7.7 büyüklüğündeki depremle sarsıldı ve 10 ili etkiledi ve çok sayıda bina hasar gördü. Bu olaydan sonra Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), sporla ilgilenen herkesin birlik olması nedeniyle ligi erteleme kararı aldı. Bu durumun ardından ligin bitiş süresi uzatıldı. Sözleşmesi 31 Mayıs'ta sona erecek olan Mauro Icardi'nin Fenerbahçe maçında forma giyip oynamayacağı belli oldu. İşte ayrıntılar... Süper Lig, TFF tarafından 3-4 Mart tarihlerinde yeniden başlaması için ertelendi. Sonuç olarak maçlar kayacağı için sezon sonu haziranda olabilir.

MAURO ICARDİ FENERBAHÇE MAÇINDA OYNAYACAK MI?

Deprem felaketi nedeniyle ligler bir ay ertelenebilir. Cimbom'da kiralık sözleşmesi 31 Mayıs'ta sona eren Mauro Icardi'nin Fenerbahçe maçında forma giyip giyemeyeceği belli oldu. Sarı-Kırmızılıların Paris Saint-Germain ile olan anlaşmasında Arjantinli yıldızın sezonu tamamlamasının ardından kulübe geri döneceği maddesi yer alıyor. Kariyerinde Sampdoria, Inter, PSG ve Galatasaray takımlarında forma giyen 30 yaşındaki Arjantinli yıldız forvet, ilk 11'de forma giydi ve 10'u sarı-kırmızılı formayla olmak üzere 13 maçta 9 gol kaydetti. 6 asist yaptı, 15 gole katkıda bulundu ve ilk 11'de forma giydi ve 10'u sarı-kırmızılı formayla olmak üzere 13 maçta 9 gol 6 asist yaptı, 15 gole katkı sağladı.

DERBİ 37. HAFTADA

Normal şartlarda Galatasaray, Süper Lig'deki son maçını Atakaş Hatayspor deplasmanında, Fenerbahçe ise iç sahada Gaziantep FK ile oynayacaktı. Deprem nedeniyle Hatayspor ve Gaziantep FK ligden çekilme kararı alırken, Fenerbahçe ile Galatasaray son maçlarını Nef Stadı'nda oynayacak. [caption id="attachment_6514" align="alignnone" width="1024"]Mauro Icardi Fenerbahçe maçında oynayacak mı? Mauro Icardi Fenerbahçe maçında oynayacak mı?[/caption]

KİRALIK OYUNCULARDA SORUN ÇIKABİLİR

Süper Lig'de son maçların Haziran ayına sarkabilme ihtimali, taraftarları ürküten bir başka mesele... Çünkü Sarı-Kırmızılı takımda tam 8 futbolcunun sözleşmesi 31 Mayıs 2023'te sona eriyor. Bu isimler arasında takımın süper yıldızları da bulunuyor. Sezon başında PSG'den kiralanan Mauro Icardi'nin kontratı 31 Mayıs'ta bitiyor ve Arjantinli futbolcu kulübünün talep etmesi halinde Fransa'ya geri dönmek zorunda kalabilir. Mauro Icardi, Galatasaray'da kiralık oynayan tek isim değil. Norwich City'den kiralık Milot Rashica da benzer bir durumla karşılaşabilir. Satın alma opsiyonuyla kiralanan Kaan Ayhan'ın tapusu alınmadığı takdirde gurbetçi futbolcu ayrılabilecek. Bafetimbi Gomis fedakarlık yapmazsa Galatasaray lig sonunda forvet olma tehlikesiyle karşı karşıya kalabilir.

4 YILDIZIN DAHA KONTRATI BİTİYOR

31 Mayıs 2023'te sözleşmesi sona eren oyuncular arasında takımın bel kemiği Dries Mertens de bulunuyor. Belçikalı yıldız Juan Mata'nın dışında kaleci Okan Koçuk ve sol bek Emre Taşdemir de görev alıyor. Sarı-Kırmızılılar şimdi ligin ne zaman biteceğini öğrenmek için bekliyor. Henry Onyekuru, o dönemde Monaco tarafından geri çağrılmıştı ve kalan maçlarda forma giymemişti.

Editör: TE Bilisim