Gizem Bağdaçiçek kimdir, kaç yaşında, Instagram hesabı ne? Gizem Bağdaçiçek tutuklandı mı, hapiste mi? Gizem Bağdaçiçek kimdir, kaç yaşında, Instagram hesabı ne? Gizem Bağdaçiçek tutuklandı mı, hapiste mi?
Selen Görgüzel’den deprem açıklaması. Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen ve 11 ilde büyük kayıplara yol açan deprem felaketiyle ilgili konuşan Selen Görgüzel, "Hala etkisindeyim. Kendimi toparlamaya çalışıyorum. Güç. İyileşmeye çalışıyorum. Toplum olarak iyi değiliz."

"ÇALIŞMAK ZORUNDAYIZ"

Magazin dünyasının tanınan isimlerinden olan Selen Görgüzel, "Aslında ben sahneye çıkmayacaktım ama şirkete çok sordular. 'Selen Hanım burada da ekmek yiyen çok var. Ayakta kalmamız lazım' dediler. ' Herkesi çok iyi anlıyorum." Görgüzel, "Hepimizin çalışması gerekiyor. Sahneye çıktığımda kendimi çok kötü hissettim. Zor zamanlar geçirdim. İlk başta kötü bir duyguydu ama sonrasında herkesin tek yürek olduğunu görmek benim için iyi oldu." ve şifaya ihtiyacı var. Bu şekilde birbirimize destek olacağız” dedi. Selen Görgüzel, daha önce konuyla alakalı, "Hayatımızın geri kalanı bundan sonra aynı olmayacak. Mutluluk bir süreçtir, bir yer değil ve hepimizin zamana ihtiyacı var. Acıya uyum sağladık. İyileşmek için birbirimize sarılıp bırakmamak, hayatına devam etmek zorunda olanları küçümsememek ve yaralarımızı sarmak gerekiyor. Şimdi el ele tutuşalım ve karanlığı geçelim. İçinden geçtiğimiz süreç bize yıllarca unuttuğumuzu, belki de öğrenmediğimizi öğretti. Birimiz hepimiz, birimiz hepimiz için... Başlangıç olarak her insan ve başlangıç noktası Allah'ın adını hayatına katmakla başlamalıdır. Bu sayede hayatları boyunca daha iyi bir rehberliğe sahip olabilirler çünkü Allah'ın çevrelerindeki her şeyi kontrol eden bir güç olduğunu kabul etmektedirler." dedi. [caption id="attachment_6567" align="alignnone" width="1024"]Selen Görgüzel’den deprem açıklaması Selen Görgüzel’den deprem açıklaması[/caption]

SELEN GÖRGÜZEL KİMDİR, NERELİ?

Selen Görgüzel, 9 Şubat 1979'da İstanbul'da doğdu. Okul hayatını İstanbul'un Güngören ilçesinde bulunan 50. Yıl Ahmet Merter İlkokulunda okudu ve orta öğrenimini 50. Yıl Tahran Lisesinde tamamladı. Görgüzel ilk olarak 1997 yılında işadamı Yılmaz Bektaş ile evlendi. İlknaz adında bir kızları oldu ve 2003 yılında boşandılar. 2014 yılında Hamdi Alkan ile evlendi ve geçtiğimiz ay ayrıldılar.

SELEN GÖRGÜZEL NE İŞ YAPAR, MESLEĞİ NE?

Selen Görgüzel, dramatik bir yapımda oynayan ve film, televizyon, tiyatro veya radyoda bir karakteri oynayan bir sanatçı. Oyuncu kelimesi Antik Yunanca ὑποκριτής kelimesinden gelmektedir. Bu kelime "oynayan kişi" anlamına gelir ve bu nedenle "aktör" kelimesi de oynayan kişiyi temsil eder.

Editör: TE Bilisim