Veda Mektubu dizisi Emre Kıvılcım kimdir, nereli? sorusu gündemdeki yerini aldı. Elveda Mektubu dizisinde partneri Rabia Soytürk ile başrolleri paylaşan Emre Kıvılcım, dizi ve filmlerinden dolayı soruşturuluyor. "Veda Mektubu Mehmet kimdir" ve "Asıl adı ne?" aranmaktadır. "Mehmet Karlı" karakterine hayat verecek olan genç oyuncu Emre Kıvılcım gerçek bir hikayeden uyarlanan yapım, ilk bölümüyle izleyici karşısına çıktı.

VEDA MEKTUBU’NUN MEHMET KARLI’SI KİMDİR?

Karlı ailesinin en büyük çocuğu ve annesi Seher'in gözbebeğidir. Annesinin koşulsuz sevgisi arkasındayken, başka bir sevgiye ihtiyacı yoktu; bu nedenle gençliğinden itibaren kızların kalbini kırmaktan ve sürekli sevgili değiştirmekten çekinmemiştir. Tüm bu kısa süreli ilişkiler Mehmet'in aşka olan inancını kırar ve kendisini bir çıkar evliliğinin eşiğinde bulur.

Aynı çatı altında birlikte büyüdüğü Hatice ile nişanlanmanın eşiğine gelmiştir. O an tanıdığı Aslı, Mehmet'in hayatını alt üst eder. Mehmet, Aslı'da birbiriyle çelişen iki duygu görür: Kimsenin sevgisinin garanti olmadığı, ama en çok kendine güvenebileceği. Mehmet ise sahiplenici, koruyucu tavrı, iç bilgeliği ve başkalarında görmediği hayat anlayışıyla Aslı için vazgeçilmez bir adam olur.

[caption id="attachment_6118" align="alignnone" width="1024"]Veda Mektubu dizisi Emre Kıvılcım kimdir, nereli? Veda Mektubu dizisi Emre Kıvılcım kimdir, nereli?[/caption]

VEDA MEKTUBU DİZİSİ EMRE KIVILCIM KİMDİR, NERELİ?

Emre Kıvılcım, 2 Eylül 1990 yılında Malatya'da dünyaya geldi. Kıvılcım, İstanbul'da hayatına devam etmeden önce on yaşına kadar memleketinde yaşadı. Aynı zamanda Kimya Mühendisi olan ünlü oyuncu, oyunculuk merakını devam ettirmek için mühendislik mesleğini bırakmadan önce İş Güvenliği Uzmanlığı Yüksek Lisansını tamamlamıştır.

Emre Kıvılcım, bir süre Sadri Alışık Kültür Merkezi'nde burslu olarak oyunculuk eğitimi aldı ve ilk olarak Kanal 7'de yayınlanan Aman Ye Zeytinyağlı filmiyle televizyona adım attı. 2009 yılında Çılgın Günler adlı dizi ile üne kavuşmuştur.

VEDA MEKTUBU KONUSU NEDİR?

Veda Mektubu serisi gerçek bir hikayeden uyarlanmıştır. Modern ve yılmaz bir iş kadını olan Alanur ile geleneklere bağlı Antakyalı bir iş adamı olan Ziya'nın hikayesini anlatıyor. Geçmişteki aşklarını geride bırakarak farklı hayatlara atılan Alanur ve Ziya, yıllar sonra yeniden buluşacaklardır. Çocukları Aslı ve Mehmet birbirlerine delicesine aşıkken bu kez kavuşmalarının nedeni herkesi şok edecektir. Yıllar sonra bir mektupla ayrılan ikilinin yolları, çocukları birbirine aşık olunca yeniden kesişecekti. Bu, çocukları üzerinde aralarında büyük bir hesaplaşmaya neden olacaktır.

Veda Mektubu dizisi Emre Kıvılcım kimdir, nereli?

Hatice Karahan kimdir, nereli? Merkez Bankası başkanı mı oldu, kaç yaşında? Hatice Karahan kimdir, nereli? Merkez Bankası başkanı mı oldu, kaç yaşında?

EMRE KIVILCIM HANGİ FİLMLERDE ROL ALDI?

  • Elif
  • Adı: Zehra
  • Bozkır Arslanı Celaleddin
  • Hayaller ve Hayatlar
  • Veda Mektubu

Editör: TE Bilisim