Yerli otomobil Togg'dan önemli NFT açıklaması. Togg'un NFT ihalesi, 11 ili etkileyen deprem felaketinin olduğu gün yapılacaktı. Togg, 100. Yıl Özel Seri araç alımına öncelik verecek olan NFT müzayedesinin ertelenmesi nedeniyle bir not yayınladı. Yerli teknoloji ve milli üretim olan Togg, NFT müzayedesine katılmak isteyenlerin Trumore cüzdanlarında bulundurdukları AvaX ile duyurulacak tarihte NFT müzayedesine katılabileceklerini açıkladı. Togg'dan yapılan açıklama şöyle: Togg, 5 Şubat'ta büyük ilgiyle başlayan NFT müzayedesinin, ülkemizi derinden sarsan deprem felaketleri nedeniyle 6 Şubat'ta durdurulduğunu ve saat 08:46'da ileri bir tarihe ertelediğini duyurdu. Akıllı sözleşme ile blockchain üzerinde işlem gören NFT müzayedesi, şartnamesinde de açıkça belirtildiği üzere başladığı günden itibaren 10 gün içinde tamamlanacak. Depremin maddi ve manevi yıkıcı etkileri bu zaman diliminde derinden yaşanmıştır. [caption id="attachment_6879" align="alignnone" width="1024"]Yerli otomobil Togg'dan önemli NFT açıklaması Yerli otomobil Togg'dan önemli NFT açıklaması[/caption] Bazı kullanıcılar Avax'larını Trumore dijital varlık cüzdanlarından çekerken, diğerleri cüzdanlarında tutmaya devam etti. (Burada açıkça belirtilmelidir ki; Togg'un kullanıcıların cüzdanlarını kurcalama, AVAX'larına el koyma, bloke etme, satma ve ardından yeniden satın alma yetkisi yoktur.) NFT müzayedesinin ertelenmesinin ardından Togg'un planları değişmedi. Mart ayında web sitesi ve Trumore uygulaması üzerinden ön sipariş almaya başlayacak olan markanın siparişleri ve teslimat sırası kura ile belirlenecek. Mart sonu itibarıyla ilk akıllı cihazlarını kullanıcılarına ulaştırmaya başlayacak. Togg, ülke olarak böylesine zor bir dönemde ve felaketin hemen ardından yeni bir müzayede düzenlenmesini doğru bulmadı. Togg, akıllı cihazlara ön sipariş hakkı veren ve satın alma sırasını belirleyen "100. Yıl Özel Serisi" NFT müzayedesini 2023 yılında düzenleyecek. Serinin teslimatları 29 Ekim'den itibaren başlayacak. Hesabında AVAX bulunan kullanıcılar, 2023 yılında ertelenen NFT müzayedesine katılarak 100. Yıl Özel Seri Koleksiyonu haklarını koruyabilecekler. Dijital cüzdanlarında AVAX bulunan kullanıcılar, AVAX'larını cüzdanlarından çekebilirler veya cüzdanlarında tutmaya devam ederek NFT açık artırmasına katılabilirler. Togg, 2023 yılında 20.000 adet akıllı cihaz üretecek ve akıllı cihazlar yıl boyunca kullanıcılarına ulaştırılacak.

TOGG NE ZAMAN SATIŞA ÇIKACAK?

TOGG satış tarihi henüz netlik kazanmadı. Ancak TOGG'un tanıtımında ilk teslimatın mart ayının sonlarına doğru yapılacağı belirtilmişti. Togg C-SUV'nin bu ay satışa çıkması ve ay sonunda yollarda olması bekleniyor.

TOGG FİYATI AÇIKLANDI MI?

TOGG fiyat listesi henüz açıklanmadı. Ancak elektrikli araçlarda vergi artışı kararı geçtiğimiz günlerde Resmi Gazete'de yayımlandı ve bazı modeller yüzde 10 ÖTV segmentine girerek elektrikli araçların vergi matrahındaki artışla birlikte düştü. Düzenlemenin Togg'un satış fiyatını da etkilemesi bekleniyor. Yerli otomobil markası Togg ile ilgili gelişmelerden haberdar olmak için Erişim Haber sayfamızı takip edebilirsiniz.

İlk Türk astronot Alper Gezeravcı Dünya'ya geri döndü İlk Türk astronot Alper Gezeravcı Dünya'ya geri döndü

Kaynak : https://www.tekteckno.com/

Editör: TE Bilisim