Somali denizlerini Türkiye koruyacak! Anlaşmanın üç önemli detayı Somali denizlerini Türkiye koruyacak! Anlaşmanın üç önemli detayı
Ziraat Türkiye Kupası (ZTK) 16 turu için kura çekimi için geri sayım başladı. Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu kura çekimi 23 Aralık Cuma günü saat 11:30’da başlayacak. Peki, Ziraat Türkiye Kupası 16 tur maçları ne zaman? İşte detaylar. Ziraat Türkiye Kupası 5. eleme turu maçlarının tamamlanmasıyla 11 takım adını son 16 turuna yazdırma başarısı gösterdi. Arama motorlarında merak konusu olup sıkça araştırılan Ziraat Türkiye Kupası 16 tur maçları ne zaman? ZTK son 16 tur maçları hangi gün oynanacak? Soruların yanıtı haberimizde. ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI 16 TUR MAÇLARI NE ZAMAN? Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu kura çekimi 23 Aralık Cuma günü saat 11:30’da başlayacak. Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde gerçekleştirilecek olan kura çekilişi A Spor ekranlarından naklen ve şifresiz olarak yayımlanacak. Galatasaray, dün oynanan maçta Keçiörengücü’nü 1-0 yenerek Ziraat Türkiye Kupası’nda son 16 turuna kaldı. Bugün çekilecek olan kurada Sarı-kırmızılı ekip çekilecek kurada ezeli rakipleri Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor’dan biriyle eşleşebilir. ZTK SON 16 TUR MAÇLARI HANGİ GÜN OYNANACAK? Ziraat Türkiye Kupası 16 tur maçlarının ne zaman oynanacağıyla ilgili henüz resmi açıklama gelmedi. 17, 18, 19 Ocak 2023 tarihlerinde oynanacak. Eylül 2021 bilgi bitiş tarihime göre en çok Türkiye Kupası (Türkiye Kupası) kazanan ilk beş Türk futbol takımı şöyle:
  1. Galatasaray - 18 galibiyet
  2. Beşiktaş - 9 galibiyet
  3. Fenerbahçe - 6 galibiyet
  4. Trabzonspor - 8 galibiyet
  5. Bursaspor - 2 galibiyet
Türkiye Kupası'nın 1962'den beri her yıl düzenlendiğini ve yarışma devam ettikçe her takımın galibiyet sayısının değişebileceğini belirtmekte fayda var.
Editör: TE Bilisim