Yaşam

Al Sancak ilk bölüm ne zaman

Al Sancak ilk bölüm ne zaman başlayacak, konusu nedir? Uğur Güneş'in başrolünü oynadığı Avcı dizisinin yeni adı belli oldu. Bozdağ Film imzalı dizinin yeni adı açıklandı. Peki, Al Sancak ilk bölüm ne zaman başlayacak? Al Sancak dizisinin konusu nedir? İşte dizi ile ilgili merak edilen detaylar haberimizde.

Abone Ol
Al Sancak ilk bölüm ne zaman başlayacak? Al Sancak dizisinin konusu nedir? Yeni diziler peş peşe gelmeye devam ederken TRT 1 ekranlarında yeni başlayacak askeri dizi Al Sancak fragmanının yayınlanmasıyla yoğun ilgi gördü. Avcı ismiyle ekranlara gelecek olan dizi isim değişikliği yaparak Al Sancak oldu. Al Sancak dizisinin konusu nedir? İşte TRT1 ekranlarının yeni dizisi ile ilgili detaylar... Uğur Güneş’in başrolünü oynadığı TRT’nin “Avcı” dizisinin isminin değişeceği konuşuluyordu. Bozdağ Film imzalı dizinin yeni adı açıklandı ve ilk fragmanı yayınlandı. Sezonun en iddialı ve merakla beklenen ‘Al Sancak’ dizisi çok yakında TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşacak. [caption id="attachment_2139" align="alignnone" width="1500"] Al Sancak ilk bölüm ne zaman[/caption] AL SANCAK DİZİSİNİN KONUSU NEDİR? Başrollerinde Uğur Güneş'in yer aldığı Al Sancak dizisinde ünlü isim bir askeri canlandırmaktadır. Dizinin konusu hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmasa da fragmanından görüldüğü üzere askeri dizi olduğu kesinleşti. Uğur Güneş'in dizide ki partneri ise Gönül Dağı'nın sevilen isimlerinden Gülsüm Ali İlhan olduğu belirlendi. Dünyada başlayan kaotik dönem, tüm ülkelerin güvenlik politikalarını gözden geçirmesine neden olmuştur. Enerji havzaları terör örgütlerinin kontrolüne bırakıldığında, sınır güvenliğinin sınırın çok ötesine taşındığı yeni bir döneme girilmektedir. Kahramanımız Mehmetçi'nin hikayesi: Dünyada başlayan kaos çağı, tüm ülkelerin güvenlik politikalarını gözden geçirmesine neden oldu.

Uğur Güneş

10 Kasım 1987'de Ankara'da doğdu. Ankara Üniversitesi Dil Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro/Oyunculuk Bölümü'nde eğitimine devam ederken ilk kez 2011 yılında Başla dizisinde kamera karşısına geçti. Eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul'a gelerek Benim İçin Üzülme dizisinde Şiyar karakterine hayat vermiştir. 2013 yılında Uğur Güneş, Çağan Irmak'ın yönettiği İyi Miyiz adlı filmde rol aldı. aynı yıl 'Şeytan-ı Racim' filminde Emrah'ın başrolünü oynadı. 2014 yılında Ben Urfalı Ezelden dizisi ile dikkatleri üzerine çeken oyuncu 2015 yılında Seddülbahar 32. Saat dizisinde rol almıştır. 2015-2017 yıllarında İsimsiz dizisinde Kaymakam Fatih karakterini canlandırmıştır. Son olarak başrolünü oynadığı “Bir Zamanlar Çukurova” dizisinde Yılmaz Akkaya karakterini canlandırmıştır.