Yaşam

Sleepy hangi ülkenin malı? Sleepy Türk malı mı? Sleepy menşei hangi ülke?

Sleepy markası, Türkiye merkezli bir şirket olan Aydınlatma Yüzeyleri Sanayi ve Ticaret AŞ'ye aittir. Sleepy ürünleri Türkiye merkezli olarak üretilmektedir ve İsrail ile herhangi bir bağlantısı bulunmamaktadır. Peki, Sleepy hangi ülkenin malı? Sleepy Türk malı mı? Sleepy menşei hangi ülke? İşte detaylar.

Abone Ol

Sleepy hangi ülkenin malı? Sleepy Türk malı mı? Sleepy menşei hangi ülke? Sleepy markası, Türkiye merkezli bir şirket olan Aydınlatma Yüzeyleri Sanayi ve Ticaret AŞ'ye aittir. Sleepy ürünleri Türkiye merkezli olarak üretilmektedir ve İsrail ile herhangi bir bağlantısı bulunmamaktadır. Bu nedenle Sleepy ürünleri İsrail malı değildir. Vatandaşlar markaların hangi ülkeye ait olduğunu öğrenmek için bu tür sorgulamaları gerçekleştirebilirler.

SLEEPY HANGİ ÜLKENİN MALI, TÜRK MALI MI, MENŞEİ HANGİ ÜLKE?

Sleepy markası, 2004 yılında Eruslu Sağlık Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından çocuk bezi üretimi ile kurulmuştur. Eruslu Global Şirketler Topluluğu, 1966 yılında Mehmet Ali Eruslu tarafından kurulmuş bir şirketler grubudur. Eruslu Sağlık, 2010 yılında yetişkin hasta bezi, ıslak havlu ve cep mendili üretimine başlamış ve 2017 yılında kadın pedi üretimini de portföyüne eklemiştir. Bu bilgiler, Sleepy markasının kökeni ve Eruslu Sağlık Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. hakkında önemli bilgileri içermektedir.