Uşak'ta 16 milyon yıllık 2 ağaç fosili bulundu Uşak'ta 16 milyon yıllık 2 ağaç fosili bulundu

10 Kasım Cuma kargolar çalışacak mı? 10 Kasım günü PTT, Aras, Yurtiçi, MNG kargolar açık mı? 10 Kasım, resmi tatil olmayan bir gün olduğu için PTT, bankalar ve borsa gibi kurumlar normal çalışma düzenine devam eder. Ancak, 10 Kasım, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün ölüm yıldönümü olarak önemli bir anma günüdür. Bu nedenle, kamu kurumları, okullar ve birçok işyeri özel etkinlikler düzenleyerek anma törenlerine katılabilir.

10 KASIM CUMA KARGOLAR ÇALIŞACAK MI?

10 Kasım Cuma günü resmi tatil olmadığından tüm kargolar normal çalışma düzenine devam edecektir. Çalışma saatlerine göre sabahtan akşama kadar hizmet verecek olan kuryelerin yanı sıra kargo şubeleri de gün boyu faaliyet gösterecek ve hizmet vermeye devam edecektir.

10 KASIM GÜNÜ PTT, ARAS, YURTİÇİ, MNG KARGOLAR AÇIK MI?

Bu yıl 10 Kasım tarihi Cuma gününe denk geldiği için, Türkiye genelinde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü anma etkinlikleri düzenlenecek. Ancak, 10 Kasım resmi tatil olarak kabul edilmemektedir. Bu nedenle, okullarda ve kamu kurum ve kuruluşlarında tatil olmayacak, normal çalışma düzeni devam edecektir. Aynı şekilde, PTT şubeleri de sabah 09.00'da açılacak ve gün boyu hizmet verecektir.

Editör: Haber Merkezi