Beşiktaş, Trabzonspor ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan ve yeni sözleşme konusunda üç kez masaya oturulmasına rağmen anlaşma sağlanamayan Anastasios Bakasetas'ı transfer gündemine aldı.

Ankaragücü - Galatasaray maçının stadı belli oldu Ankaragücü - Galatasaray maçının stadı belli oldu

Trabzonspor'dan gelen 3 yıllık yeni sözleşme ve 1.75 milyon euro'luk net ücret teklifini henüz değerlendirmeyen Bakasetas'ın durumu Beşiktaş tarafından yakından takip ediliyor. Siyah-beyazlılar, Trabzonspor ile Yunan futbolcu arasındaki gelişmeleri dikkatle izlemeye başladı.

ARA TRANSFERDE DE OLABİLİR

Eğer Bakasetas'ın ikna edilmesi mümkün olmazsa, Beşiktaş transfer çalışmalarına hız verecek. Yunan orta saha oyuncusunu ara transfer döneminde kadrosuna katmak için hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, Trabzonspor'a transfer teklifini sunmaya hazırlanıyor.

Trabzonspor'un Bakasetas'ı yaz transfer döneminde serbest kalacağı bir dönemde satmayı planlaması durumunda, kulüp başkanları seviyesinde pazarlıkların başlaması bekleniyor.

BAKASETAS'IN SÜPER LİG RAKAMLARI

Bakasetas, transfer dönemlerinde farklı kulüplerde forma giydi. 2019 yazında AEK Atina'dan Alanyaspor'a geçti, ardından Ocak 2021'de Trabzonspor'a 3 milyon euro karşılığında transfer oldu.

Süper Lig'deki performansı oldukça dikkat çekici. 146 maçta sahaya çıkan Bakasetas, 43 gol atıp 19 asist yaparak etkili bir performans sergiledi.

Editör: Yağmur Sezgin