Galatasaray'ın yaz transfer döneminde kiralık olarak aldığı Angelino, beklentilerin altında kaldı. Bu sezon 19 maçta forma giyen İspanyol oyuncu, zorunlu satın alma opsiyonunu tetiklemek için bir maça daha çıkarsa, teknik direktör Okan Buruk bu opsiyonun devreye girmesini istemiyor. Son 5 haftadır Süper Lig maçlarında Angelino'ya şans verilmedi ve genellikle Avrupa maçlarında görev aldı.

Angelino artık forma giymeyecek1

Arayışlar başladı

Galatasaray Gaziantep FK maçı öncesinde Muslera gelişmesi Galatasaray Gaziantep FK maçı öncesinde Muslera gelişmesi

Okan Buruk, ilk devrenin sonuna kadar Angelino'yu sahaya sürmeyi düşünmüyor. Galatasaray, ara transferde önceliği merkez orta saha ve sol bek pozisyonlarına veriyor. Scout ekibi yoğun bir şekilde çalışıyor. Şimdiden Roma'dan Leonardo Spinazzola, Manchester City'den Sergio Gomez, Santos'tan Felipe Jonatan ve Brestois'ten Bradley Locko gibi oyuncuların isimleri Galatasaray ile anılmaya başladı.

Angelino artık forma giymeyecek2

"Sol bek transferini halledeceğiz"

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, hakem Halil Umut Meler ve transfer konularında açıklamalarda bulundu. Özbek, Meler'in hakemliği bırakmaması gerektiğini belirterek onu Türk futbolundan kopmaması gerektiğini ifade etti. Federasyona güvenip güvenmediği sorusuna ise geçmişte seçtikleri federasyon için bu tür bir sorunun hoşuna gitmediğini dile getirdi. Sol bek transferiyle ilgili çalışmalarının erken başladığını ve konuyu en kısa sürede halledeceklerini vurguladı.

Editör: Yağmur Sezgin