Galatasaray Gaziantep FK maçı öncesinde Muslera gelişmesi Galatasaray Gaziantep FK maçı öncesinde Muslera gelişmesi
Beşiktaş Token ön sipariş ne zaman nereden alınır? Paribu Beşiktaş Token kaç TL ne kadar? Futbol tutkunları ve dijital para yatırımcıları, heyecanla Beşiktaş token projesinin lansmanını bekliyorlar. Yakın bir gelecekte başlayacak olan ön satış döneminde tokenlardan satın alan kişiler, aynı zamanda kulüp tarafından düzenlenecek anketlerde oy kullanma hakkına sahip olacaklar. Bu, Beşiktaş taraftarlarının kulüp yönetimine daha etkili bir şekilde katılma fırsatı sunacak ve token sahiplerinin Beşiktaş'ın geleceğinde söz sahibi olmalarını sağlayacak.

BEŞİKTAŞ TOKEN NEDİR NE DEMEK?

Beşiktaş Token, Paribu tarafından sunulan bir taraftar tokenidir. İsteyen yatırımcılar veya Beşiktaş taraftarları bu tokeni satın alarak hem kulübe destek olabilirler hem de Beşiktaş'ın başarılı performansı ve kulübe olan ilginin artması durumunda kar elde edebilirler. Bu token, hem taraftarların duygusal bağını güçlendirmek hem de finansal katkı sağlamak amacıyla oluşturulmuş bir dijital varlıktır.

BEŞİKTAŞ TOKEN ÖN SİPARİŞ NE ZAMAN?

Beşiktaş Token ön satışı, 26 Eylül tarihinde Paribu platformunda gerçekleştirilecek. Bu ön satışta kilitli ve kilitsiz token seçenekleri bulunmaktadır. Kilitli tokenler 25 TL, kilitsiz tokenler ise 50 TL fiyatla satın alınabilecektir. Kilitli tokenler, ilk 9 ay boyunca işleme açık olmayacaklar. Bu sürenin sonunda, sahip olunan miktarın her ayın 12'sinde bir bölümü serbest hale gelecektir. Bu düzenleme, Beşiktaş Token sahiplerine belli bir süre beklemeleri sonucunda daha fazla token erişimi sağlamak amacıyla yapılmıştır.

BEŞİKTAŞ TOKEN NEREDEN ALINIR?

Beşiktaş token sahibi olabilmek için, kulübün iş birliği yaptığı Paribu platformuna üyelik gerekmektedir. Paribu'ya üye olarak, Beşiktaş tokenlerinin satışa sunulduğu zaman bu tokenleri satın alma fırsatına sahip olabilirsiniz.

PARİBU BEŞİKTAŞ TOKEN KAÇ TL NE KADAR?

Beşiktaş tokenları, iki farklı seçenekte sunulacak: kilitli ve kilitsiz. Kilitli tokenlar 25 TL fiyatla satışa sunulurken, kilitsiz tokenlar 50 TL olarak belirlenmiştir. Kilitli tokenların daha düşük fiyatlı olmasının nedeni, bu tokenları satın aldıktan sonra kilit süresi dolana kadar elinizde bulundurmanız gerektiğidir, yani bu süre zarfında tokenları satamazsınız. Kilitsiz tokenlar ise herhangi bir kilit süresine tabi değildir ve yatırımcılar istedikleri zaman bu tokenları satabilirler. Bu seçenekler, yatırımcılara farklı esneklikler sunarak tercihlerine göre hareket etme olanağı sağlamaktadır.

Editör: TE Bilisim