Sakatlıkları bulunanlar arasında Mert Günok, Omar Colley, Gedson Fernandes, Arthur Masuaku, Milot Rashica ve Yakup Arda Kılıç var. Ayrıca, besin zehirlenmesi sebebiyle tedavi gören Ante Rebic de kadroda yer almayacak.

Sakatlık: Mert Günok, Omar Colley, Gedson Fernandes, Arthur Masuaku, Milot Rashica, Yakup Arda Kılıç

Besin Zehirlenmesi: Ante Rebic

Maç Kadrosu Dışında: Yukarıdaki sebeplerden dolayı oyuncuların maç kadrosunda yer almayacakları

Necip Uysal'ın sol alt baldır arka adalesinde birinci derece yaralanma tespit edildi. Durumu maç saati yaklaştıkça netlik kazanacak.

Sacha Boey, Bayern Münih'te Sacha Boey, Bayern Münih'te

Beşiktaş'ın açıklaması:

"Sol dizinde eklem içi sıvı artışı olan Mert Günok, sağ dizinde arka kapsüler yaralanması tedavisi devam eden Omar Colley, sol alt adale sakatlığından dolayı tedavisi süren ve ayak bileğinde bağ yaralanması olan Gedson Fernandes, besin zehirlenmesi ve gastroenterit nedeniyle tedavi altında olan Ante Rebic, sahaya dönüş çalışmalarına devam eden; Arthur Masuaku, Milot Rashica ve Yakup Arda Kılıç, Futbol A Takımımızın UEFA Konferans Ligi’nde Lugano ile oynayacağı maçın kadrosunda yer almayacaktır. Siyah-beyazlılarımızın dün gerçekleştirdiği antrenmanda sol alt baldır arka adalesinde (soleus) birinci derece yaralanma tespit edilen futbolcumuz Necip Uysal’ın durumu maç saatinde belli olacaktır"

Beşiktaş'ın kamp kadrosu şöyle:

Beşiktaş'ın Lugano maçı kadrosu açıklandı-1

Editör: Yağmur Sezgin