Bilal Hancı boşanıyor mu, ayrıldılar mı? Esin Çepni Bilal Hancı olayı nedir? Ünlü iş adamı Bilal Hancı, son dönemlerde gündeme gelen boşanma iddialarıyla sık sık adından söz ettiriyor. Bu boşanma söylentileri, sosyal medya ve magazin gündeminde geniş bir şekilde yer buluyor. Hancı'nın özel hayatı ve boşanma iddiaları halk arasında büyük bir merak konusu haline geldi.

BİLAL HANCI BOŞANIYOR MU, AYRILDILAR MI?

2021 yılında Bilal Hancı ile nikah masasına oturan ve sonrasında yaşanan ihanetle yıkılan Esin Çepni, Instagram hesabından yaptığı açıklamada büyük bir acısını dile getirdi. Çepni, 'Her zaman güçlü durmaya çabaladım, her zaman dışım sert kabuk olsa da içim kan ağladı. Bugün anladım ki dışından ağlayanlardan korkulurmuş. Sizin merhametli, düzgün sandıklarınız asıl iş bitirenlermiş. Bu gece kafamdan kaynar sular döküldü. Sebebini de gözlerimle gördüm. Siz de görün istiyorum.' şeklinde duygusal bir açıklama yaptı.

Eşi Bilal Hancı'nın başka bir kadınla öpüşüşünü ifşa ettikten sonra gözyaşlarına boğulan Çepni, 'Fiziksel ve ruhsal olarak iyi değilim. Biraz dinleneceğim bir süre' açıklamasını yaptı. Bilal Hancı ise eşinin paylaşımları hakkında henüz bir açıklama yapmış değil.

1950-1953 arasında Kore Savaşı'nda görev yapan Türk Tugayı'nın kod adı hangisidir? 1950-1953 arasında Kore Savaşı'nda görev yapan Türk Tugayı'nın kod adı hangisidir?

ESİN ÇEPNİ BİLAL HANCI OLAYI NEDİR?

Sosyal medya fenomeni Esin Çepni, eşi Bilal Hancı'nın ihanet görüntülerini gözyaşları içinde paylaştı. Çepni, eşinin bir kadınla öpüşürken çekilen görüntüyü sosyal medyada paylaşıp, 'Bu gece kafamdan kaynar sular döküldü. Sebebini de gözlerimle gördüm. Siz de görün istiyorum' mesajı ile tepkisini dile getirdi.

Editör: Haber Merkezi