EURO 2024 Hırvatistan - Türkiye maçı ne zaman? Hırvatistan Türkiye maçı hangi kanalda şifresiz mi yayınlanacak? EURO 2024 elemelerinin D Grubu'nda yer alan A Milli takım, güçlü rakiplerden biri olan Hırvatistan ile karşı karşıya gelecek. Hırvatistan, oynadığı 4 maçta topladığı 10 puanla grupta lider durumda bulunuyor. Ay yıldızlı temsilcimiz ise bir maç fazlasıyla grupta 10 puanla ikinci sırada yer alıyor. Takımın başına Stefan Kuntz'den sonra geçen Vincenzo Montella, ilk maçına çıkacak ve milli takım galibiyeti için stratejilerini oluşturuyor.

EURO 2024 HIRVATİSTAN - TÜRKİYE MAÇI NE ZAMAN?

EURO 2024 elemeleri kapsamında D Grubu'nda mücadele eden Türkiye, Hırvatistan, Ermenistan, Galler ve Letonya gibi dikkat çeken takımlarla rekabet ediyor. Türkiye Milli Takımı, liderlik koltuğuna oturmak için Hırvatistan'a karşı kritik bir galibiyet arayışında. Hırvatistan ile Türkiye arasındaki mücadele, Opus Arena'da 12 Ekim Perşembe günü saat 21.45'te başlayacak. Vincenzo Montella, A Milli Takım kariyerinin ilk sınavını Hırvatistan'a karşı verecek. Milli takım aday kadrosu da açıklandı.

Galatasaray Gaziantep FK maçı öncesinde Muslera gelişmesi Galatasaray Gaziantep FK maçı öncesinde Muslera gelişmesi

HIRVATİSTAN TÜRKİYE MAÇI HANGİ KANALDA ŞİFRESİZ Mİ YAYINLANACAK?

EURO 2024 elemeleri kapsamında, Hırvatistan ile Türkiye arasındaki maç ne zaman oynanacak ve bu karşılaşma hangi kanalda şifresiz olarak yayınlanacak sorusu son dakika gündeminde önemli bir yer tutuyor. A Milli Futbol Takımı, Hırvatistan ile deplasmanda ve Konya'da Letonya ile oynayacak. Aday kadro açıklanırken, Kenan Yıldız ilk defa milli takım aday kadrosuna davet edildi. Hırvatistan ile Türkiye arasındaki maç TRT 1 kanalında canlı olarak yayınlanacak.

Editör: TE Bilisim