Fenerbahçe Beşiktaş maçı ne zaman, hangi kanalda? Fenerbahçe Beşiktaş maçı muhtemel 11 kadrosu! Türkiye Süper Lig'in 15. haftasında, Beşiktaş ile Fenerbahçe arasındaki kritik maç, Tüpraş Stadyumu'nda gerçekleşecek. Biletlerin dün akşam satışa sunulmasının ardından kısa sürede tükenmesi, futbolseverleri heyecanlandırdı. Maçın oynanacağı gün ve saate odaklanan taraftarlar, büyük bir rekabetin ve çekişmenin beklentisi içinde.

FENERBAHÇE BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA?

Türkiye Süper Lig'in 15. haftasında heyecan dorukta! Yarın Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanacak derbi, futbolseverleri ekran başına kilitleyecek. Tüpraş Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak olan müsabakayı hakem Atilla Karaoğlan yönetecek. Heyecan dolu dakikaları canlı olarak izlemek için BeIN Sports 1'i takip edebilirsiniz.

FENERBAHÇE BEŞİKTAŞ MAÇI MUHTEMEL 11 KADROSU!

Beşiktaş: Mert Günok, Onur Bulut, Necip, Amartey, Bakhtiyor, Gedson, Hadziahmetovic, Chamberlain, Cenk Tosun, Rebic, Aboubakar.

Trabzonspor - Fenerbahçe maçın hakemi belli oldu Trabzonspor - Fenerbahçe maçın hakemi belli oldu

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi Samuel, Samet Akaydin, Djiku, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Fred, İrfan Can, Szymanski, Dusan Tadic, Dzeko.

Editör: Haber Merkezi