Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. tur mücadeleleri tamamlandı ve son 16 takım belli oldu. Heyecanla beklenen kura çekimi ise TFF'nin Riva'daki tesislerinde bulunan Orhan Saka Konferans Salonu'nda gerçekleşecek. Kura çekimi sonucunda Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu eşleşmeleri belirlenecek. Sporseverlerin merakla beklediği bu an, hangi takımların birbirleriyle eşleşeceğini ortaya koyacak. Kura çekimi tarihi ve saati konusunda detaylı bilgi henüz açıklanmamıştır.

GALATASARAY BANDIRMASPOR MAÇI NE ZAMAN, HANGİ GÜN?

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu Kura Çekimi, 22 Ocak Pazartesi günü saat 14.00'te Orhan Saka Konferans Salonu'nda kulüp yetkililerinin katılımıyla gerçekleşti.

Union Saint Gilloise - Fenerbahçe maçı ne zaman hangi kanalda? Fenerbahçe Konferans Ligi maçı saat kaçta? Union Saint Gilloise - Fenerbahçe maçı ne zaman hangi kanalda? Fenerbahçe Konferans Ligi maçı saat kaçta?

Son 16 turu maçları 6, 7 ve 8 Şubat tarihlerinde oynanacak ve tek maç üzerinden elemeler yapılacak.

ZİRAAT KUPASI GALATASARAY BANDIRMASPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

Ziraat Türkiye Kupası'nda heyecan dorukta! Türkiye Futbol Federasyonu, son 16 turu kura çekimini Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirdi. Kura çekimi, futbolseverlerin büyük ilgisiyle takip edildi ve canlı olarak A Spor kanalından yayınlandı. Hangi takımların birbirleriyle eşleşeceği merakla beklenirken, kura sonuçları futbolseverlere heyecanlı anlar yaşatacak.

Editör: Yağmur Sezgin