İstanbul için fırtına uyarısı yapıldı! Pazar, Pazartesi günler… Fırtınanın Pazartesi sabahına kadar etkisini sürdürmesi öngörülüyor. Bu nedenle denizciler ve sahil kesimlerinde bulunan vatandaşlar dikkatli olmalı ve gerekli önlemleri almalıdır. Fırtına uyarıları, deniz güvenliği ve kıyı bölgelerindeki yaşam için önemlidir. Bu nedenle yetkililerin uyarılarına uyulması büyük bir önem taşımaktadır.

İSTANBUL İÇİN FIRTINA UYARISI YAPILDI!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden gelen açıklamaya göre, Marmara ve Batı Karadeniz'in bazı bölgelerinde rüzgarın etkisi artacak. Marmara'da güney ve güneybatı yönlerden esen rüzgarın 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Bu fırtına Pazartesi sabah saatlerine kadar etkisini sürdürecek.

Batı Karadeniz'in batısında (Kırklareli, Tekirdağ ve İstanbul'un Karadeniz'e bakan kıyı kesimleri) ise aynı türden fırtına bekleniyor. Bu fırtına da Pazartesi sabahına kadar devam edecek.

Batı Karadeniz'in doğusunda (Kastamonu ve Sinop'un kıyı kesimleri) ise fırtına yarın öğle saatlerinden itibaren batı ve güneybatı yönlerden esecek ve Pazartesi akşam saatlerine kadar etkili olacak. Bu nedenle vatandaşların dikkatli olmaları ve gerekli önlemleri almaları önemlidir.

ULAŞIMDA AKSAMALAR YAŞANABİLİR

Bu hafta okullarda yoklama alınacak mı? Derslerde yoklama var mı, yok mu? Bu hafta okullarda yoklama alınacak mı? Derslerde yoklama var mı, yok mu?

Batı Karadeniz'in batısında, yani Kırklareli, Tekirdağ ve İstanbul'un Karadeniz'e kıyısı olan bölgelerde rüzgar, bugün akşam saatlerinden sonra güney ve güneybatı yönlerinden 6 ila 8 kuvvetinde fırtına şeklinde esecek. Ancak yarın sabah saatlerine kadar bu fırtınanın etkisini sürdürmesi beklenmiyor.

Batı Karadeniz'in doğusunda, yani Kastamonu ve Sinop'un kıyı kesimlerinde ise yarın öğle saatlerinden itibaren batı ve güneybatı yönlerinden 6 ila 8 kuvvetinde fırtına şeklinde rüzgar esmesi tahmin ediliyor. Fakat bu fırtına da yarın akşam saatlerine kadar etkisini kaybedecek.

Denizlerde oluşabilecek bu fırtına nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşanabileceği konusunda vatandaşların dikkatli olmaları önemlidir.

Editör: Haber Merkezi