Messi ve Ronaldo maçı hangi kanalda, saat kaçta? Al-Nassr - Inter Miami maçı şifresiz nasıl izlenir? Messi ve Ronaldo maçı hangi kanalda, saat kaçta? Al-Nassr - Inter Miami maçı şifresiz nasıl izlenir?
İstanbulspor Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta? GS - İstanbulspor maçı hangi kanalda? Süper Lig'de galibiyetle tamamlanan bir haftanın ardından, Galatasaray, İstanbulspor ile ertelenen maçı bu hafta oynamak üzere hazırlanıyor. Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında ertelenen maç için İstanbulspor'un konuğu oluyor. Bu karşılaşma canlı olarak Bein Sports 1 kanalından izlenebilecek. Süper Lig'de şu ana kadar 5 maça çıkan Galatasaray, 4 galibiyet ve 1 beraberlikle 13 puan toplamış durumda ve lider Fenerbahçe'nin 2 puan gerisinde ikinci sırada yer alıyor. İstanbulspor ise ligde oynadığı 4 maçta 2 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 2 puan elde etti.

İSTANBULSPOR GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

Aslında ligin üçüncü haftasında planlanan ancak Galatasaray'ın Avrupa mücadelesi nedeniyle başka bir tarihe ertelenen müsabaka, yarın yani 26 Eylül 2023 Salı günü oynanacak.

GS - İSTANBULSPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

Futbolseverlerin heyecanla beklediği müsabaka, saat 20.00'de başlayacak. İki ekibin 3 puan için sahada mücadele edeceği maç, Bein Sports 1 kanalından canlı olarak izlenebilecek. Galatasaray, bu karşılaşmanın ardından cumartesi günü kendi evinde Ankaragücü'nü ağırlayacak.

İSTANBULSPOR GALATASARAY MUHTEMEL 11’LER

Galatasaray: Muslera, Sacha Boey, Nelsson, Abdülkerim, Angelino, Torreira, Kerem Demirbay, Tete, Ziyech, Kerem Aktürkoğlu, Icardi.

Editör: TE Bilisim