MKE Ankaragücü küme düşecek mi? Ankaragücü başkanı Faruk Koca tutuklandı mı? Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın Halil Umut Meler'e saldırısı sonrasında hakkında adli işlem başlatılmıştır. Faruk Koca'nın tutuklanıp tutuklanmadığı henüz netlik kazanmamıştır. Ankaragücü'nün durumuyla ilgili de henüz resmi bir açıklama yapılmamıştır. Yaşanan olayın ardından Ankaragücü'nün küme düşürülüp düşürülmeyeceği ise Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından alınacak kararlara bağlı olarak belirlenecektir.

Trabzonspor - Fenerbahçe maçın hakemi belli oldu Trabzonspor - Fenerbahçe maçın hakemi belli oldu

MKE ANKARAGÜCÜ KÜME DÜŞECEK Mİ?

Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın hakem Halil Umut Meler'e saldırısının ardından, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi tarafından yapılan açıklamada, olaya karışan herkesin bedelini ödeyeceği belirtildi. Halil Umut Meler'e yapılan saldırıya karışanlar arasında yer alan kişilerin cezalandırılacağı ifade edildi. Ancak, Ankaragücü'nün küme düşürülüp düşürülmeyeceği konusunda henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Olayın ciddiyeti göz önüne alındığında, Türk futbolunda şiddet içeren bu tür olayların ciddi cezalar getirebileceği beklenmektedir. Türk futbolunu etkileyen bu olayın sonuçları, TFF tarafından yapılacak incelemenin ardından netlik kazanacaktır.

ANKARAGÜCÜ BAŞKANI FARUK KOCA TUTUKLANDI MI?

Son dakika bilgilerine göre, Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın hakem Halil Umut Meler'e saldırısının ardından İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya tarafından yapılan açıklamaya göre, saldırıya karışan K.Ç ve Ş. Y. Ş adlı şahıslar Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla gözaltına alındı. Ayrıca, Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın ise şeker hastası olduğu ve hastanede olduğu belirtilmiştir. Bu olayın ardından gelişen gelişmeler ve alınan kararlar, Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yapacağı incelemelerle netlik kazanacaktır.

Editör: Haber Merkezi