Ekonomi

Pril kimin, İsrail malı mı? Pril hangi ülkenin malı, nerede üretiliyor?

Gazze'deki soykırım saldırılarına karşı dünya genelinde başlatılan İsrail mallarına yönelik boykot hareketi, birçok ürün kategorisinde etkili olmaya başlamıştır. Türkiye'de oldukça tanınmış ve tercih edilen bir marka olan Pril, bu boykot hareketi kapsamında en çok araştırılan ürünlerden biri haline gelmiştir. İnsanlar, Pril markasının ürünlerinin İsrail menşeli olup olmadığını öğrenmek için araştırmalar yapmaktadır. İşte Pril kimin, İsrail malı mı? Pril hangi ülkenin malı, nerede üretiliyor?

Abone Ol

Pril kimin, İsrail malı mı? Pril hangi ülkenin malı, nerede üretiliyor? İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına karşı dünya genelinde birçok insan, İsrail mallarına karşı bir boykot kampanyası başlatmıştır. Bu kampanya, İsrail mallarını boykot ederek İsrail hükümetinin politikalarına tepki göstermeyi amaçlamaktadır. Türkiye'de de satılan İsrail menşeli ürünler halk tarafından dikkatle incelenmekte ve bu ürünlerin satın alınmaması yoluyla protesto edilmektedir.

PRİL KİMİN, İSRAİL MALI MI?

Pril markası, kimyasal ve tüketim malları alanında faaliyet gösteren Türk Henkel Kimya San. Ve Tic. A.Ş.'ye aittir. Henkel, kökeni Almanya'ya dayanan çokuluslu bir şirkettir ve tüketici ile sanayi sektörlerinde geniş bir yelpazede faaliyet gösterir. Şirketin kökeni 1876 yılına Almanya'nın Aachen şehrinde kurulan Henkel & Cie şirketine dayanmaktadır. Henkel, kimyasal ve tüketim ürünleri alanında dünya çapında tanınmış bir şirket olup, Pril markası da Türkiye pazarında bu köklü Alman şirketinin markalarından biri olarak bilinir ve faaliyet gösterir.

PRİL HANGİ ÜLKENİN MALI, NEREDE ÜRETİLİYOR?

Pril, Türk tüketicileri tarafından oldukça tercih edilen yüksek kaliteli temizlik ürünleri ile bilinen bir markadır. Bu nedenle Pril, Henkel'in bir parçası olarak Türk pazarında güçlü bir varlığını sürdürmekte olan Almanya merkezli bir markadır.