Trabzonspor - Fenerbahçe maçın hakemi belli oldu Trabzonspor - Fenerbahçe maçın hakemi belli oldu
Real Madrid'den Arda Güler sakatlık açıklaması! Arda Güler ne zaman sahalara dönecek? Real Madrid, Fenerbahçe'den transfer ettiği milli futbolcu Arda Güler'in sezon başında yaşadığı sakatlığın tekrar nüksettiğini açıkladı. Bu gelişme sonucunda Arda Güler'in bir süre daha sahalardan uzak kalması bekleniyor. Madrid ekibi, oyuncunun sağlık durumuyla ilgili detaylı tetkiklerin yapıldığını ve sol rektus femoris kasından bir sakatlık teşhisi konulduğunu belirtti. Arda Güler'in yeniden sahalara dönüş tarihi net olarak açıklanmasa da yaklaşık olarak bir ay sürebileceği ifade ediliyor.

REAL MADRİD'DEN ARDA GÜLER SAKATLIK AÇIKLAMASI!

Real Madrid, oyuncusu Arda Güler'in sol rektus femoris kasından sakatlandığını açıkladı. Bu sakatlık nedeniyle Arda'nın yaklaşık bir ay boyunca sahalardan uzak kalması bekleniyor. Ancak Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Arda Güler'in iyileştiğini ve Las Palmas maçında oynamaya hazır olduğunu belirtti. Ancelotti ayrıca Arda'nın muhteşem bir yetenek olduğunu vurguladı.

ARDA GÜLER NE ZAMAN SAHALARA DÖNECEK?

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Oyuncumuz Arda Güler'e Real Madrid Sağlık Hizmetleri tarafından gerçekleştirilen tetkikler sonucunda, sol bacağında rectus femoris kasında bir sakatlık tespit edilmiştir." ifadeleri kullanıldı. Bu son sakatlığın ardından Arda Güler'in takımdan en az iki hafta süreyle uzak kalması bekleniyor.

Editör: TE Bilisim