Rüyada Kar Görmek anlamı ve yorumları neler? Rüyada Kar Görmek anlamı ve yorumları neler?
Rüyada mezarlık görmek ne anlama gelir, yorumu nasıl? Sorusu vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Rüyada kabir görmek, kişinin hayatının değişeceğine ve dinine bağlı bir kimse olacağına yorumlanır. Rüyayı görenin kendi mezarını görmesi, uyarı olarak değerlendirilen rüyalardan biridir.

Rüyada mezarlık görmek ne anlama gelir, yorumu nasıl?

Bu soru rüya yorumcularına sık sık sorulmaktadır. Rüya yorumcuları tarafından farklı yönlerde yorumlanmaktadır. Rüya içinde mezar olması genelde zindan, fakirliğe düşme ya da hasip kalmak gibi yorumlanabilmektedir. Rüyadayken mezarlık görmek farklı yorumculara göre de iffet anlamı taşımaktadır. Eğer mezarlık evin önünde görülmüşse aile ile yaşanacak sıkıntılara yorulmaktadır. Kısmetin azalmasını işaret ettiği de söylenmektedir. Rüyada çevresinden olan birinin mezarını görmek ise ölü görülen kişi için yardıma ihtiyaç olduğu anlamına gelebilmektedir. Hayra yorulan bir rüya şekli değildir. Ancak bir felaket durumundan da bahsedilmemektedir. Kişilerin rüyalarında mezar görmeleri bir şeylerden ders çıkartmaları gerektiğine işaret edebilmektedir. Ders çıkararak kötü olaylardan korunabileceklerdir. Hatalardan ders çıkarılarak hayata devam edilmesi önerilmektedir.

Rüyada Mezarlık Görmek Neye İşaret/Dalalet Eder?

Rüyada mezarlık görmek konusunda eğer tanınan bir kişinin mezarı görülüyorsa farklı anlamlar taşınabilmektedir. Pek çok anlam çıkartılabileceğini yazmıştık. Bazı kişiler ise rüyanın görüldüğü ortama göre farklı yorumlamalar yapabilmektedir. Tanıdık birinin özellikle mezarını görmek, eğer kişi zor durumdaysa bundan kurtulacağı anlamına gelir. Eğer kişi mahkumsa dışarı çıkması ya da ziyaret edilmesi söz konusu olabilmektedir. Hasta bir kişi görülürse o kişinin ziyaret edilmesi gerektiği anlamına gelebilmektedir. Rüya sahibinin mezarını gördüğü kişiye karşı iyimser bir tutumda olduğu düşünülür. [caption id="attachment_6648" align="alignnone" width="1024"]Rüyada mezarlık görmek ne anlama gelir, yorumu nasıl? Rüyada mezarlık görmek ne anlama gelir, yorumu nasıl?[/caption]

Rüyada Yeni Mezar Görmek

Rüyada yeni bir mezar görmek, iki kişiyle tanışmak demektir. Bu insanlardan biri çok bilgili. Rüya alimleri, rüyayı gören kişinin bu iki kişiden biriyle dostluk kuracağına ve bunun bir yandan kaderini seçmek anlamına geldiğine işaret etmektedir. Rüyada yeni bir mezar görmek, hastalığın artmasına ve ölümle sonuçlanmasına yorumlanmıştır.

Rüyada Açık Mezar Görmek

Rüyada açık mezar görmek ciddi maddi sıkıntılara işarettir. Rüya sahibi bolluktan darlığa düşebilir. Müfessirler, rüyada açık kabir görmenin hikmetinin, salih amel işlemek olduğunu rivayet etmişlerdir. İki farklı şekilde yorumlanana açık mezarın gerçekle aynı anlama gelmediği, kişinin ömrünün uzun olacağına rivayet edilmiştir.

Rüyada Mezar Taşı Görmek

Rüyada mezar taşı görmek, kişinin başına bir talihsizlik geleceğine delalet eder. Rüya sahibi beklenmedik bir yerden sorunlarla karşılaşabilir. Rüyada mezar taşı görmenin bir diğer yorumu da sağlık ve afiyetin çok iyi olacağına işarettir. Buna göre âlimler bu rüyanın kişi için hem hayır hem de şer olabileceğini rivayet etmişlerdir.

Rüyada Mezar Yaptırmak

Rüyada mezar yaptırmak, direkt dünya malının inşa edilmesine delalet edilmiştir. Rüya sahibinin kendisi için ev yaptıracağına, bu evin içerisinde uzun yıllar mutlu mesut yaşayacağına hikmettir. Rüyada mezar yaptırdığını gören bir kimse, kendisine uygun olan bir insanla tanışabilir, hayatını birleştirebilir, ömür boyu onunla mutlu olabilir. Yorumcular, bu rüyanın güzel işlere rivayet ettiğini belirtmişlerdir.

Rüyada Mezar Sulamak

Rüyada kabir sulamak, bazı rüya alimlerine göre, sıkıntıya düşmeye ve sıkıntılara manevî çare aramaya yorumlanır. Bu kişinin Allah katında değerli bir insan olduğuna ve sıkıntılarının kısa sürede sona ereceğine işaret eder. Rüyada kabir sulamak , rüya sahibinin huzur içinde yaşayacağına , mal ve mülk derdi olmayacağına ve mükemmel bir insan olma yolunda ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada Aile Mezarlığı Görmek

Rüyada aile mezarlığı görmenin bir diğer anlamı ve hikmeti de rüyayı görenin eşi ile iyi bir ilişkisi olacağına işarettir.

Rüyada Mezarlıkta Dolaşmak

Rüyada mezarlıkta gezdiğini görmek, gereksiz arkadaşlıklar kurduğuna delalettir. Bu kişinin hayatında pek iyi olmayan arkadaşlarının olacağına, sıkıntılar yaşayacağına, sorunlarını çözemeyeceğine delalet edilir. Rüyada mezarlıkta yürümek, bir malin zayi olmasına delalet eder. Sorunlarını çözmek için iyi insanlara yönelmesi gerektiği ve hayatını yeniden şekillendirmek için çözümler arayacağına dair rivayetler vardır.

Editör: TE Bilisim