Almanya Bundesliga takımlarından Bayern Münih, Galatasaray'ın sağ beki Sacha Boey'i kadrosuna katmak istiyor.

Bavyera ekibinin dün yaptığı 15 milyon euroluk teklif, sarı-kırmızılılar tarafından reddedildi.

Şampiyonlar Ligi'nde rakip olduğu Galatasaray maçlarında çok beğendiği Fransız yıldızı kadrosuna katmayı çok isteyen Bayern Münih'ten yeni bir hamle daha geldi.

İki takım yetkilileri transferi bitirmek için görüşmelerde sona geldi. Alman devi, Boey'u Münih'e getirmek için kiraladığı özel jeti Atatürk Havalimanı'na gönderdi.

Anlaşma sağlandı!

Bayern Münih ve Galatasaray 30 milyon euro bonservis bedelinin yanı sıra başarı bonusları karşılığında anlaşmaya vardı.

Alman devi ile 4 yıllığına anlaşan Boey, yarın TSİ 06.00’da Atatürk Havalimanı'ndan Münih'e uçacak ve Bayern Münih için sağlık kontrolünden geçecek.

Tuchel'den Boey açıklaması

Bundesliga'da Bayern Münih, yarın deplasmanda Augsburg'la karşılaşacak. Bu maç öncesinde Bavyera ekibinin teknik direktörü Thomas Tuchel açıklamalarda bulundu. Transfere ilişkin konuşan Tuchel, Sacha Boey'la ilgili gelen soruya yeşil ışık yaktı. Tuchel transferin yarın gerçekleşeceğini ima ederek, "Bugün kimseyle sözleşme imzalayabileceğimizi sanmıyorum. " ifadelerini kullandı.

Union Saint Gilloise - Fenerbahçe maçı ne zaman hangi kanalda? Fenerbahçe Konferans Ligi maçı saat kaçta? Union Saint Gilloise - Fenerbahçe maçı ne zaman hangi kanalda? Fenerbahçe Konferans Ligi maçı saat kaçta?

Transferin en geç yarın resmen açıklanması bekleniyor.

Editör: Haber Merkezi