TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta, Bursaspor ve Diyarbekirspor arasında gerçekleşen 18. hafta mücadelesinde futbolcular arasında bir arbede yaşandı.

Saha karıştı 6 kırmızı kart, 1 gözaltı10

Bursa Yüzüncü Yıl Atatürk Stadı'nda oynanan maçta Diyarbekirspor, Yasin Dülger'in 25. dakikada attığı golle öne geçti. Karşılaşmanın 82. dakikasında Bünyamin Yürür'ün golüyle Diyarbekirspor skoru 2-0'a getirdi. Ancak maçın 89. dakikasında oyuncular arasında yaşanan bir ikili mücadele sonrasında olaylar çıktı.

Saha karıştı 6 kırmızı kart, 1 gözaltı11

Hakem Burak Taşkınsoy, olayların ardından Bursasporlu Çağatay Yılmaz'a ikinci sarı karttan kırmızı kart gösterdi.

Trabzonspor - Fenerbahçe maçın hakemi belli oldu Trabzonspor - Fenerbahçe maçın hakemi belli oldu

Saha karıştı 6 kırmızı kart, 1 gözaltı8

Gerilimin yükselmesiyle taraftarlar sahaya yabancı maddeler fırlattı. Polis ekipleri, seyircilerin sahaya girmemesi için tedbir aldı.

Saha karıştı 6 kırmızı kart, 1 gözaltı9

Hakem, yaşanan olaylar sebebiyle saha içinde her iki takımdan toplam 6 futbolcuya kırmızı kart gösterdi.

Saha karıştı 6 kırmızı kart, 1 gözaltı6

Arbede sırasında konuk ekip oyuncularından bazıları soyunma odasına doğru ilerledi. Ancak bu oyuncuların geri dönmesiyle maç kaldığı yerden devam etti ve hakem kısa süre sonra karşılaşmayı tamamladı.

Saha karıştı 6 kırmızı kart, 1 gözaltı7

Müsabakanın bitişinin ardından Diyarbekirspor'un teknik heyeti ve futbolcuları, polis ekiplerinin oluşturduğu güvenlik çemberini geçerek soyunma odasına doğru ilerledi.

Saha karıştı 6 kırmızı kart, 1 gözaltı5Saha karıştı 6 kırmızı kart, 1 gözaltı3Saha karıştı 6 kırmızı kart, 1 gözaltı4Saha karıştı 6 kırmızı kart, 1 gözaltı1Saha karıştı 6 kırmızı kart, 1 gözaltı2

Editör: Yağmur Sezgin