Selahaddin Eyyubi Şehinşah öldü mü? Şehinşah yeni bölümde olacak mı? TRT 1 ekranlarında seyircilerle buluşan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi, hem konusu hem de oyuncu kadrosuyla büyük bir ilgi çekiyor. Yönetmen koltuğunda Serdar Özönalan'ın bulunduğu dizi, Akli Film yapımıyla hayata geçiriliyor. Proje ve tasarım ise Emre Konuk tarafından üstleniliyor.

SELAHADDİN EYYUBİ ŞEHİNŞAH ÖLDÜ MÜ?

TRT 1'in büyük bir heyecanla beklenen dizisi "Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi"nin ikinci fragmanı sonunda izleyicilerle buluştu. 20 Ekim'de ekrana gelecek olan yeni bölümde neler yaşanacağı büyük bir merak konusu olurken, özellikle Selahaddin Eyyubi'nin Şehinşah ile ilişkisi ve Şehinşah'ın ölüp ölmediği soruları dizi severler arasında büyük bir heyecan yarattı.

Amasya Genelgesi maddeleri nelerdir? Amasya görüşmeleri sonuçları! Amasya Genelgesi maddeleri nelerdir? Amasya görüşmeleri sonuçları!

Dizinin yeni bölümü, 20 Kasım Pazartesi günü saat 20.00'de TRT 1'de izleyicilerle buluşacak. Selahaddin Eyyubi'nin Şehinşah'la olan ilişkisi ve bu ilişkinin dizinin ilerleyen hikayesinde nasıl bir etki yaratacağı, dizinin en büyük sürprizlerinden biri olarak görünüyor. İzleyiciler, bu merakla beklenen yeni bölümü heyecanla bekliyor.

Editör: Haber Merkezi