Florida eyaletinde, bir lise öğrencisi, annesinin sosyal medyada Filistin'e destek içeren paylaşımları sebebiyle okuldan uzaklaştırıldı.

SİYONİST LOBİ İŞ BAŞINDA

Fort Lauderdale'daki Pine Crest Okulu'nda öğrenim gören 15 yaşındaki Jad Abuhamda, annesi Maha Almasri'nin sosyal medyada İsrail'in Gazze'deki eylemlerini eleştiren paylaşımları nedeniyle okuldan uzaklaştırıldı. Almasri, aynı okulda matematik öğretmeni olarak görev yapıyordu.

Okul yönetimi yazılı bir açıklama yaparak Almasri'nin sosyal medya paylaşımlarını "nefret dolu ve kışkırtıcı" olarak değerlendirdi. Almasri ise iddiaları reddederek, paylaşımlarının sadece Gazze'deki insani trajediyi gündeme getirmeyi amaçladığını belirtti.

Lise 2. sınıf öğrencisi Jad Abuhamda, 10 yıldır öğrencisi olduğu okuldan bu sebeple uzaklaştırılmasının haksızlık olduğunu ve kendisine hayal kırıklığı yaşattığını ifade etti.

ABD Başkanı Biden: Navalny'nin ölümünden Putin sorumludur ABD Başkanı Biden: Navalny'nin ölümünden Putin sorumludur

ABD'nin en büyük Müslüman sivil halklar örgütü Amerikan-İslam İlişkileri Konseyi (CAIR), konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ABD Eğitim Bakanlığı'ndan olayı soruşturmasını talep etti.

Editör: Haber Merkezi