Union Saint Gilloise - Fenerbahçe maçı ne zaman hangi kanalda? Fenerbahçe Konferans Ligi maçı saat kaçta? Union Saint Gilloise - Fenerbahçe maçı ne zaman hangi kanalda? Fenerbahçe Konferans Ligi maçı saat kaçta?
Spartak Trnava - Fenerbahçe maçı hangi kanalda şifresiz mi? Spartak Trnava Fenerbahçe saat kaçta? Spartak Trnava Fenerbahçe maçının canlı yayınlanıp yayınlanmayacağı ve hangi kanalda olacağı, şifresiz mi olup olmadığı sorusu gündemde yerini aldı. UEFA Konferans Ligi H Grubu'nda Nordsjaelland, Spartak Trnava ve Ludogorets ile yer alan Fenerbahçe, bu sene oynadığı bütün resmi maçlardan galibiyetle ayrıldı. İsmail Kartal'ın teknik direktörlüğünü üstlendiği Fenerbahçe, Slovakya deplasmanına gidip oradan da zaferle ayrılmak istiyor. Fenerbahçe, Süper Lig'in 7. haftasında Çaykur Rizespor'u 5-0 yenerek galibiyet serisini sürdürdü. Şimdi Slovakya deplasmanında zafer arayışında olan Fenerbahçe, toplamda çıktığı 14 maçı da kazanarak bu seriyi 15'e taşımak istiyor. Teknik direktör İsmail Kartal, "14'te 14, 30'da 30... Bunları Samandıra'da takıma yasakladım. Bizim için en önemli maç, oynayacağımız ilk maç." dedi.

SPARTAK TRNAVA - FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA ŞİFRESİZ Mİ?

Spartak Trnava ve Fenerbahçe maçı, Exxen platformunda şifreli olarak canlı yayınlanacak.

SPARTAK TRNAVA FENERBAHÇE SAAT KAÇTA?

UEFA Konferans Ligi H Grubu 2. haftasında Fenerbahçe, Spartak Trnava ile karşı karşıya gelecek. Alman hakem Sascha Stegemann'ın düdük çalacağı maç, Antona Malatinského Stadyumu'nda oynanacak. Maçın canlı yayını ile ilgili detaylar ise henüz açıklanmış değil. Spartak Trnava ve Fenerbahçe arasındaki maç, 5 Ekim 2023 tarihinde saat 22.00'de başlayacak.

FENERBAHÇE MUHTEMEL 11'İ

Fenerbahçe: Livakovic - Mert Müldür, Serdar Aziz, Dijku, Oosterwolde - Zajc, Mert Hakan Yandaş, Crespo - İrfan Can Kahveci - Batshuayi - Ryan Kent

Editör: TE Bilisim