TFF'den konuyla ilgili bir açıklama geldi. Şimdi ise Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa maçının canlı yayın bilgisi merak ediliyor. Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki Turkcell Süper Kupa finali öncesi Riyad'da tarihi bir anlaşmazlık yaşandığı iddia edilmişti. Suudi Arabistan yetkililerinin, Mustafa Kemal Atatürk'ün "Yurtta Sulh Cihanda Sulh" sözlerinin yer aldığı bir pankartın maç öncesinde kullanılmasına izin vermediği belirtilmişti. İddialara göre, kulüpler bu durumu kabul etmeyerek Türkiye Futbol Federasyonu ile görüşmeleri sürdürmüşlerdi.

TFF'DEN "SÜPER KUPA İPTAL" İDDİALARINA YANIT GELDİ

Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Kupa Maçı öncesinde yapılan iddialara dair resmi bir açıklama yayınladı. TFF, maçın Türk Bayrağı'nın huzurunda, 100. Yıl Kutlama Etkinlikleriyle, Şehitlerimiz için saygı duruşu ve sanatçı Norm Ender'in İstiklal Marşı'nı seslendireceği şekilde başlayacağını duyurdu. Federasyon, söz konusu iddiaların yanıltıcı olduğunu ve kamuoyunun bu konuda dezenformasyona itibar etmemesi gerektiğini vurguladı.

Maçlarda Passolig kalkıyor mu? Maç bileti nereden, nasıl alınacak? Maçlarda Passolig kalkıyor mu? Maç bileti nereden, nasıl alınacak?

TFF BAŞKANI BÜYÜKEKŞİ'NİN OTELİNDE TOPLANTI

Maçın başlamasına yaklaşık 3 saat kala, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin konakladığı otele geldi. Orada taraftarlar arasında bir toplantı gerçekleştirdiler.

TRT Spor’un aktardığına göre ısınmaya Atatürk tişörtleriyle çıkılmasına izin verilmezse iki takım da sahaya çıkmayacak. Ayrıca maçın oynanmama ihtimalinin yüksek olduğu bildirildi.

TRT ayrıca Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un görüşme halinde olduğunu kaydetti.

Galatasaray oyuncularına da maçın oynanmayacağı tebliğ edildi.

Editör: Yağmur Sezgin