Maçlarda Passolig kalkıyor mu? Maç bileti nereden, nasıl alınacak? Maçlarda Passolig kalkıyor mu? Maç bileti nereden, nasıl alınacak?

Süper Kupa maçı öncesinde Galatasaray ve Fenerbahçe arasında gerginlik yaşanıyor. Riyad'da gerçekleşecek maç öncesi, Suudi yetkililerin Atatürk pankartı, tişörtü ve İstiklal Marşı'na izin vermeyecekleri iddiaları gündeme geldi. Bu yasağın Suudi hükümeti tarafından getirildiği konuşuluyor ve iki kulüp, bu yasağın kaldırılması için talepte bulunuyor. Takımların 'Yurtta Sulh, Cihanda Sulh' pankartı, Atatürk posteri ve tişörtü ile sahaya çıkma taleplerinin çözüm bulması gerekiyor. Eğer talepler karşılanmazsa, takımların sahaya çıkmama kararı alma ihtimali var. Bu durum, maç öncesi gerilimi artırıyor ve netlik kazanması bekleniyor.

TFF'DEN AÇIKLAMA

TFF'nin açıklamasına göre, Süper Kupa maçı Türk Bayrağı önünde, 100. Yıl Kutlama Etkinlikleri'yle, Şehitlerimiz için saygı duruşuyla ve Norm Ender'in seslendireceği İstiklal Marşı ile başlayacak. TFF'nin Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop da "Suudilerin bu taahhütnemeye uyması gerekiyor" ifadeleriyle İstiklal Marşı'nın durumu hakkında açıklamalarda bulundu. TFF, kulüp başkanları ve Suudi yetkililer arasındaki görüşmeleri devam ettiriyor.

GALATASARAY'DAN PAYLAŞIM

Galatasaray'dan gelen bir paylaşımda, "Fenerbahçe maçına, Cumhuriyetimizin 100. yılına özel olarak hazırlanan formamızla sahada olacağız!" şeklinde bir duyuru yapıldı.

Suudi Arabistan'da Süper Kupa Öncesi Kriz! Tff'den Ilk Açıklama

Editör: Yağmur Sezgin