İlk cemre havaya düştü! Cemre nedir, ne demek? İlk cemre havaya düştü! Cemre nedir, ne demek?
Tarım Kredi Market fiyat sabit uygulaması uzatıldı! Tarım Kredi Kooperatif marketleri, tüketicilerin ihtiyaçlarını karşılamak ve ekonomik açıdan destek sağlamak için bu uygulamayı uzatma kararı aldı.

TARIM KREDİ MARKET FİYAT SABİT UYGULAMASI UZATILDI

Tarım Kredi Kooperatif marketlerindeki 900 temel gıda ve temizlik ürününü kapsayan sabit fiyat uygulaması, Tarım Kredi tarafından yapılan açıklamaya göre, Ramazan ayı başında başlatılmıştı. Açıklamada, kampanyaya vatandaşların yoğun ilgi göstermesi üzerine "Sabit Fiyat" kampanyasının 1 ay daha uzatılacağı belirtildi. Tarım Kredi, Ramazan ayının coşkusunu ve bereketini sofralarda devam ettirmek için tüm imkanlarını seferber ediyor. Tarım Kredi Kooperatif marketlerindeki 900 temel gıda ve temizlik ürünü için başlatılan sabit fiyat kampanyasına vatandaşların gösterdiği yoğun ilgi üzerine, Ramazan ayının coşkusunun ve bereketinin devam etmesi için kampanya 1 ay daha uzatıldı. Tarım Kredi tarafından yapılan açıklamada, tüm imkanların seferber edildiği belirtildi.

HANGİ ÜRÜNLERDE GEÇERLİ OLACAK?

Tarım Kredi Kooperatifleri tarafından yapılan açıklamaya göre, ramazan ayı başında başlatılan "sabit fiyat" kampanyası vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü ve bu nedenle kampanya bir ay daha uzatıldı. Marketlerde satılan yaklaşık 900 adet temel gıda ve temizlik ürününde fiyat artışı yapılmayacak ve kampanya boyunca sabit fiyatlar uygulanacak. Bu ürünler arasında pirinç, nohut, fasulye, mercimek, ayçiçeği yağı, salça, zeytin, çay, şeker ve Et ve Süt Kurumuna ait et gibi temel gıda ürünleri ile deterjan, sabun, peçete ve kağıt havlu gibi temizlik malzemeleri yer alıyor. Tarım Kredi Kooperatifleri, Ramazan ayının coşkusunu ve bereketini sofralarda devam ettirmek için tüm imkanlarını seferber ediyor.

TARIM KREDİ KOOPERATİFİ MARKET NE ZAMAN KURULDU?

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri, üreticilerin ekonomik menfaatlerini korumak amacıyla kurulan, karşılıklı yardım ilkesine dayalı, değiştir ortaklı ve değişir sermayeli bir çiftçi kuruluşudur. Türkiye'nin en önemli çiftçi kuruluşu olarak kabul edilir ve gıda, sigorta, bireysel emeklilik, hayvancılık, gübre, yem, tohum, sera ve sulama sistemleri, lojistik, lisanslı depoculuk ve bilişim sektörlerinde üretim ve hizmet vermektedir. Kuruluşun temeli Osmanlı Devleti döneminde atılmış ve Cumhuriyetin ilanından sonra 1935 yılında çıkarılan Tarım Kredi Kooperatifleri Kanunu ile günümüzdeki anlamıyla kuruluşu gerçekleşmiştir. Yaşam hakkında merak edilenler için Erişim Haber sayfamızı takip edebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim