Son zamla motorin fiyatı rekor seviyeye yükseldi Son zamla motorin fiyatı rekor seviyeye yükseldi

10 Kasım Cuma borsa açık mı, kapalı mı? 10 Kasım 2023 BIST işlem görecek mi? 10 Kasım, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılması sebebiyle tüm yurtta yas günü ilan edildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile saat 9'u 5 geçe bir dakikalığına hayat dururken, 2023 yılında Cuma gününe denk gelen 10 Kasım tarihi için araştırmalar hız kazandı.

10 KASIM CUMA BORSA AÇIK MI, KAPALI MI?

10 Kasım Cuma günü resmi tatil olmadığından, tüm kargolar hizmet vermeye devam edecektir. Çalışma saatlerine göre sabahtan akşama kadar hizmet verecek olan kuryelerin yanı sıra, kargo şubeleri de gün boyu faaliyet göstermeye devam edecektir.

10 KASIM 2023 BIST İŞLEM GÖRECEK Mİ?

Bu sene 10 Kasım tarihi Cuma gününe denk geliyor. 10 Kasım Cuma günü ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, yurdun dört bir yanında anılacak. 10 Kasım resmi tatil sayılmıyor. 10 Kasım resmi tatil olmadığı için okullarda ve kamu kurum ve kuruluşlarında tatil durumu olmayacak. Bu kapsamda, 10 Kasım 2023 Cuma günü sabah 09.00'da açılacak olan Borsa İstanbul, gün boyu işlem görecek.

Editör: Haber Merkezi