Parkur sınavları 20-26 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirildi ve adaylar tercih kılavuzuna ilişkin detayları incelemeye başladı.

Erdoğan: Emeklilerimize hak ettikleri parayı vereceğiz Erdoğan: Emeklilerimize hak ettikleri parayı vereceğiz

2024 yılı için BESYO tercih tarihleri henüz belirlenmedi. ÖSYM'den resmi bir açıklama yapılması bekleniyor.

BESYO TERCİH NE ZAMAN YAPILACAK?

2024-YKS Kapsamında Spor Bilimleri İçin Özel Yetenek Sınavı (ÖZYES) için tercih işlemleri 2 Ekim tarihi itibariyle başladı. ÖSYM ÖZYES tercih kılavuzuyla sürecin ayrıntılarını paylaştı.

Besyo Tercih Ne Zaman Yapılacak 2024 Özyes Başvuru Tarihleri Açıklandı!

2024 ÖZYES BAŞVURU TARİHLERİ AÇIKLANDI!

ÖSYM'den yapılan duyuruda; "2024-YKS Kapsamında Spor Bilimleri İçin Özel Yetenek Sınavı (ÖZYES) için tercih işlemleri, 2-7 Ekim 2024 tarihleri arasında yapılacaktır.

Adaylar, tercihlerini bireysel olarak 2 Ekim 2024 tarihinde saat 16.00’dan itibaren T.C. kimlik numarası ve aday şifresiyle elektronik ortamda ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden yapabilecektir. Tercih işlemleri, 7 Ekim 2024 tarihinde saat 23.59’da sona erecektir.

Yerleştirme işleminde, 2024-ÖZYES Başvuru ve Tercih Kılavuzlarında yer alan ilke ve kurallar uygulanacaktır. 2024-ÖZYES Tercih Kılavuzu, aşağıdaki bağlantıda sunulmuş olup tercih bildiriminde bulunacak adayların, bu bilgileri dikkatle incelemeleri gerekmektedir." denildi.

Editör: Haber Merkezi