Messi ve Ronaldo maçı hangi kanalda, saat kaçta? Al-Nassr - Inter Miami maçı şifresiz nasıl izlenir? Messi ve Ronaldo maçı hangi kanalda, saat kaçta? Al-Nassr - Inter Miami maçı şifresiz nasıl izlenir?
Fenerbahçe Beko, Tyler Dorsey ile mutlu sona ulaştı. NBA G-League ekiplerinden Texas Legends'tan ayrıldıktan sonra Avrupa'ya dönme kararı alan Tyler Dorsey'in transferinde Fenerbahçe Beko başarılı bir sonuca ulaştı. İtalyan basınına göre Fenerbahçe Beko Başantrenörü Dimitris Itoudis, yakın ilişkilerini kullanarak Tyler Dorsey'i kendilerine katılmaya ikna etti. Daha önce Yunanistan Milli Takımı'nda forma giyen Amerikalı oyuncu, eski teknik direktörü Dimitris Itoudis'in yaptığı çağrıya olumlu yanıt verdi. Son yıllarda Avrupa'nın en önemli golcülerinden biri olarak gösterilen Tyler Dorsey, kendisini Fenerbahçeli yapacak 1.5+1 yıllık sözleşme imzalayacak. Amerikalı yıldızın sarı lacivertli kulüpten aylık 160 bin dolar ücret alacağı da öğrenildi. Tyler Dorsey'i satın almakla Fenerbahçe Beko dışında Olympiacos ve Monaco da ciddi şekilde ilgileniyordu. Dallas Mavericks ve Memphis Grizzlies de Oregon Ducks guardıyla ilgileniyor. [caption id="attachment_6340" align="alignnone" width="1024"]Fenerbahçe Beko, Tyler Dorsey ile mutlu sona ulaştı Fenerbahçe Beko, Tyler Dorsey ile mutlu sona ulaştı[/caption]

TYLER DORSEY KİMDİR?

18 Şubat 1996'da Pasadena, California, ABD'de dünyaya gelen Tyler Dorsey, annesi Yunan olduğu için çifte vatandaşlığa sahip. Lise basketbolunda başarılı bir kariyere sahipti ve yaşıtları arasında ABD'nin en iyi 23. oyuncusu olarak görülüyordu. Üniversite kariyerine 2015 yılında Oregon Üniversitesi'nde başladı ve 2017 NBA Draftının 41. turunda Atlanta Hawks tarafından seçildi. Çaylak yılında Dorsey, Hawks için 56 maçta ortalama 17.4 dakika, 7.2 sayı ve %36 üçlük isabeti buldu. İkinci yılında 48 maçta 14,5 dakika oynadı ve 6,2 sayı attıktan sonra sezon ortasında Memphis Grizzlies'e takas edildi ve sezon sonunda serbest bırakıldı. 2019 yılında Maccabi Tel Aviv ile Avrupa macerasına atılan Tyler Dorsey, etkileyici bir performansın ardından Avrupa kariyerinin en iyi sezonunu geçirdiği 2021-22 sezonu için Olympiakos'a transfer oldu. Geçen sezon Tyler Dorsey, Olympiakos formasıyla EuroLeague Final Four heyecanını yaşarken 12.8 sayı, 2.3 ribaund ve 2.0 asist ortalamaları yakalamıştı. 2022-23 sezonunun başında 27 yaşındaki oyuncu, yeniden NBA hayallerinin peşinden gitmeye karar verdi ve Dallas Mavericks ile anlaştı. Ancak G-League'deki zamanının çoğunu Texas Legends forması giyerek geçirdi. Mavericks ile sadece üç maça çıkabilen Dorsey, G-League'de maç başına ortalama 18.9 sayı, 2.7 ribaund ve 4.6 asistle oynadı. Yakın zamanda serbest bırakıldı.

Editör: TE Bilisim