Fenerbahçe, Süper Lig ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde mücadelesini sürdürürken aynı zamanda ara transfer çalışmalarına odaklanmış durumda. Fenerbahçe'nin transfer görüşmelerinde olduğu Rade Krunic, sarı lacivertli forma için heyecanla bekliyor.

Union Saint Gilloise - Fenerbahçe maçı ne zaman hangi kanalda? Fenerbahçe Konferans Ligi maçı saat kaçta? Union Saint Gilloise - Fenerbahçe maçı ne zaman hangi kanalda? Fenerbahçe Konferans Ligi maçı saat kaçta?

FENERBAHÇE'NİN KRUNİC'E ÖDEYECEĞİ MAAŞ BELLİ OLDU

Milan Teknik Direktörü Stefano Pioli'nin ayrılmasına onay verdiği Boşnak futbolcu, sarı-lacivertlilerle anlaştı. Fenerbahçe'nin, Bosna Hersekli oyuncuyla 3 yıllık bir sözleşme imzalayacağı ve yıllık 3 milyon Euro'nun üzerinde bir ücret ödeyeceği belirtiliyor.

Krunic İstanbul'dan ev bakıyor

Oyuncunun 30 yaşında olmasıyla birlikte Porta Nuova'daki dairesinin kira sözleşmesinin geçen hafta sona erdiği ve İstanbul'da ev arayışında olduğu ifade edildi.

MİLAN KRUNİC İÇİN NE KADAR BONSERVİS İSTİYOR?

Milan, Krunic için 5-6 milyon Euro aralığında bir bonservis beklentisi içinde, Fenerbahçe ise bu rakamı 3-4 milyon Euro seviyelerine çekmeyi hedefliyor. İki kulübün pazarlıkları sürerken, Krunic de transfer anlaşmasını bekliyor.

Krunic, bu sezon takımıyla 14 resmi maça çıkarak 901 dakika süre aldı. 30 yaşındaki oyuncu henüz gol atma veya asist yapma başarısı gösteremedi.

Editör: Yağmur Sezgin