Maçlarda Passolig kalkıyor mu? Maç bileti nereden, nasıl alınacak? Maçlarda Passolig kalkıyor mu? Maç bileti nereden, nasıl alınacak?

Şimdi gözler, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'ndeki potansiyel rakiplerine çevrildi. UEFA Avrupa Ligi ve Konferans Ligi play-off turu kura çekiminin ne zaman yapılacağı ve saat bilgisi ise henüz belirsizliğini koruyor.

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'nde play-off turundaki rakibi ile Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde son 16 turundaki rakibinin kim olacağı büyük bir merakla bekleniyor. Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'ne veda ettikten sonra Avrupa Ligi'nde yoluna devam edecek. Fenerbahçe ise lider olarak tamamladığı Konferans Ligi'nde son 16 turuna doğrudan katılacak ve rakibi play-off maçlarının ardından belli olacak. Ancak UEFA Avrupa Ligi ve Konferans Ligi play-off turu kura çekimi tarihi ve saati henüz netleşmiş değil, bu nedenle belirsizliğini koruyor.

AVRUPA LİGİ VE KONFERANS LİGİ KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

UEFA Avrupa Ligi play-off kura çekiminin 18 Aralık Pazartesi günü saat 15.00'te gerçekleştirileceği duyuruldu. Aynı gün saat 16.00'da ise Konferans Ligi play-off kura çekiminin İsviçre'nin Nyon kentinde yapılacağı belirtildi. Bu önemli etkinlik, EXXEN platformunda canlı olarak izleyicilere sunulacak.

AVRUPA LİGİ'NDE İLK MAÇLAR 15 ŞUBAT'TA

15 Şubat'ta ilk ayak maçları, 22 Şubat'ta ise rövanş karşılaşmaları yapılacak.

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde grup aşamasını ikinci sırada tamamlayan bir rakiple eşleşecek.

GALATASARAY'IN MUHTEMEL RAKİPLERİ

Freiburg (Almanya),

Marsilya, Toulouse, Rennes (Fransa),

Sparta Prag (Çekya),

Sporting (Portekiz),

Roma (İtalya)

Karabağ (Azerbaycan)

Editör: Yağmur Sezgin