Hizbullah lideri Hasan Nasrallah İsrail’e savaş açtı mı? Hizbullah İsrail savaşı başlıyor mu? Lübnan merkezli Şii örgüt Hizbullah'ın lideri Hasan Nasrallah, son dönemdeki gelişmeler ve örgütün geleceği hakkında açıklamalarda bulunuyor. Nasrallah'ın söyleyecekleri, Orta Doğu'da tansiyonun yükselmesine neden olabilir ve bölgesel ilişkileri etkileyebilir. Hizbullah liderinin açıklamaları dikkatle takip ediliyor ve sonuçları merakla bekleniyor.

HİZBULLAH LİDERİ HASAN NASRALLAH İSRAİL’E SAVAŞ AÇTI MI?

Hizbullah lideri Hasan Nasrallah, İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarına karşı şu açıklamalarda bulundu: "Filistin ile yan yana duruyoruz. Aksa Tufanı, bölgesel meselelerle ilişkilendirilemez."

Hizbullah lideri Hasan Nasrallah, İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarına ve Hizbullah'ın tutumuna ilişkin bir açıklama yaptı.

Nasrallah'ın açıklamaları şu şekildedir:

Neuralink beyin çipi ilk kez bir insana yerleştirildi Neuralink beyin çipi ilk kez bir insana yerleştirildi

"Aksa savaşı birden fazla cephede yayıldı. Bu, Allah yolunda yürütülen bir savaştır. Sokaklara çıkarak tepkimizi göstermeliyiz. Arap ve İslam ülkelerine sesleniyorum. Biz bu yolu seçtik ve Filistin'e dayanışma içindeyiz. Irak ve Yemen'e bu savaşa katıldıkları için teşekkür ediyoruz."

"Ne Birleşmiş Milletler, ne BM Genel Konseyi, ne Avrupa Birliği, ne de Arap Ligi Filistinlilere yardımcı olmadı. Siyonist rejim ve onun Washington'daki uzantıları için adımlar atılmalı."

"Aksa Tufanı, Kassam Tugayları tarafından gerçekleştirildi. Operasyonun kararı Filistinliler tarafından alındı ve tamamen kendi inisiyatifleriyle gerçekleştirildi. Operasyon, tüm taraflar tarafından gizlilik içinde yürütüldü."

Editör: Haber Merkezi