Suudi Arabistan’da oynanacak Turkcell Süper Kupa maçı öncesinde Galatasaray ve Fenerbahçe hayranları canlı yayın detaylarını merak ediyor. Bu maç, Galatasaray'ın son zaferini 2019'da elde ettiği ve Fenerbahçe'nin 2014'ten beri hasret kaldığı bir Süper Kupa mücadelesine dönüşüyor. İki ekip, 9 yıl sonra bu kupada karşı karşıya gelecek. Bu büyük final, sporseverlerin ilgiyle takip ettiği bir maç olacak. Şimdi gözler, maçın yayınlanacağı kanal bilgisinde. Peki, Süper Kupa finali Galatasaray Fenerbahçe maçı hangi kanalda olacak? Yayın şifreli mi, yoksa şifresiz mi olacak? Maçın detayları için takipçiler merakla bekliyor.

Süper Kupa maçı 7 Nisan'da Şanlıurfa'da oynanacak Süper Kupa maçı 7 Nisan'da Şanlıurfa'da oynanacak

SÜPER KUPA FİNALİ GALATASARAY FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA, ŞİFRESİZ Mİ?

Süper Kupa heyecanı 29 Aralık 2023 Cuma günü saat 20:45'te başlayacak. Büyük final, ATV kanalından şifresiz olarak canlı olarak yayınlanacak, bu da herkesin bu önemli mücadeleyi izleyebileceği anlamına geliyor. Galatasaray-Fenerbahçe arasındaki bu karşılaşmayı kaçırmayın!

SÜPER KUPA FİNALİNİN HAKEMİ BELLİ OLDU

Geçen yılın Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası'nı kazanan Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa finali için maçın hakemi belirlendi. TFF, bu büyük mücadeleyi Abdulkadir Bitigen'in yöneteceğini resmen duyurdu.

Yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: "29 Aralık 2023 Cuma günü Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'daki Al-Awwal Park (Kral Suud Üniversitesi) Stadyumu'nda saat 20.45'te oynanacak 2023 Turkcell Süper Kupa mücadelesini Abdulkadir Bitigen yönetecek. Yardımcı hakemler Erdem Bayık ve Mustafa Savranlar olacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Volkan Bayarslan."

Editör: Yağmur Sezgin