UEFA Avrupa Ligi kura çekimi saat kaçta? UEFA Avrupa Ligi hangi kanalda, ne zaman? Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde veda etti ancak Avrupa arenasında mücadelesine devam edecek. Grubunu bir galibiyet, iki beraberlik ve üç mağlubiyetle toplamda 5 puanla 3. sırada tamamlayan Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam edecek. Şimdi gözler, Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'nde play-off turundaki rakiplerine çevrildi. Taraftarlar, takımlarının bu arenada elde edeceği başarıları heyecanla bekliyor.

Galatasaray Gaziantep FK maçı öncesinde Muslera gelişmesi Galatasaray Gaziantep FK maçı öncesinde Muslera gelişmesi

UEFA AVRUPA LİGİ KURA ÇEKİMİ SAAT KAÇTA?

UEFA Avrupa Ligi play-off turu için kura çekimi, 18 Aralık Pazartesi günü saat 15.00'te gerçekleştirilecek. Aynı gün, Konferans Ligi play-off turu kura çekimi ise saat 16.00'da İsviçre'nin Nyon kentinde düzenlenecek.

UEFA AVRUPA LİGİ HANGİ KANALDA, NE ZAMAN?

 UEFA Avrupa Ligi play-off kura çekimi, İsviçre'nin Nyon kentinde gerçekleştirilecek ve bu önemli etkinlik, TV 8,5 ve Exxen platformlarından canlı olarak izlenebilecek. Şampiyonlar Ligi'nde A Grubu'nu üçüncü sırada tamamlayarak Avrupa Ligi play-off'larına katılma hakkını elde eden Galatasaray, kura çekiminde seri başı olmayacak. Taraftarlar, bu heyecan verici olayı canlı yayınlar aracılığıyla takip ederek, takımlarının play-off turundaki muhtemel rakipleri hakkında bilgi sahibi olacaklar.

Editör: Haber Merkezi