İlk Türk astronot Alper Gezeravcı Dünya'ya geri döndü İlk Türk astronot Alper Gezeravcı Dünya'ya geri döndü
2023 TEKNOFEST İzmir başladı mı nerede? TEKNOFEST İzmir giriş ücretli mi olacak ne kadar? TEKNOFEST İzmir için geri sayım başladı ve etkinlikte İzmirli vatandaşları birçok heyecan verici etkinlik bekliyor. Hava Araçları Sergisi, Kara Araçları Sergisi, Sanal Gerçeklik Tüneli, Güneş Gözlemi, Sıcak Hava Balonu, Şişme Çocuk Parkı, İlk Uçuş Etkinliği, Pedallı Uçuş Etkinliği gibi birçok etkinlik TEKNOFEST İzmir ziyaretçilerini bekliyor. TEKNOFEST İzmir'e katılmak isteyenlerin önceden ziyaretçi kaydı oluşturması gerekecek. Kayıt işlemi sırasında ad, soyad, T.C. kimlik numarası gibi bilgilerin yanı sıra ziyaret etmek istenilen günlerin belirtilmesi istenecektir. Bu kayıtların nasıl yapılacağı ve detayları etkinlik organizatörleri tarafından açıklanacaktı.

2023 TEKNOFEST İZMİR BAŞLADI MI NEREDE?

TEKNOFEST İzmir, 27 Eylül Çarşamba günü kapılarını ziyaretçilere açacak ve 5 gün boyunca devam edecektir. Etkinlikler, 1 Ekim 2023 Pazar gününe kadar İzmir Çiğli Havalimanı'nda gerçekleştirilecektir. Katılım göstermek isteyenlerin önceden kayıt formunu doldurmaları gerekecek. Bu kayıt formu sayesinde bireysel katılım sağlayabileceğiniz gibi okul kayıt başvurusu da yapabilirsiniz. TEKNOFEST İzmir'e katılım için tarihler ve kayıt detayları hakkında daha fazla bilgiye sahip olmanız gerekecek. Bu tür etkinliklerin resmi web sitesi ve organizatörlerin duyuruları genellikle güncel bilgilere ulaşmanız için iyi bir kaynak olur. İzmir'deki bu büyük teknoloji ve havacılık etkinliği, ziyaretçilere birçok heyecan verici deneyim sunacak gibi görünüyor.

TEKNOFEST İZMİR GİRİŞ ÜCRETLİ Mİ OLACAK NE KADAR?

TEKNOFEST İzmir'e giriş ücretsizdir. Etkinlikte ayrıca girişimcilik yarışmaları düzenlenecek ve bu yarışmalar aracılığıyla takımların geliştirdiği iş fikirleri ve ürünlerin girişime dönüşmesi teşvik edilmektedir. TEKNOFEST İzmir'de farklı temalarda yarışmalar düzenlenmektedir ve bu yarışmaların amacı teknoloji ve inovasyon alanında farkındalık yaratmak ve yeni girişimcilik fikirlerini desteklemektir. Bu yıl TEKNOFEST İzmir'de aşağıdaki temalar üzerinde yarışmalar düzenlenecektir:
  • Turizm Teknolojileri ve Oyun
  • Çevre, Enerji ve İklim Teknolojileri
  • Engelsiz Yaşam Teknolojileri
  • Sağlık ve İyi Yaşam Teknolojileri
Yarışmalara katılmak isteyenler, bu temalara uygun projelerini geliştirerek etkinliğe katılabilirler ve girişimcilik yolculuklarına başlama fırsatı bulabilirler.

Editör: TE Bilisim