Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite 9. Toplantısı kapsamında Katar Emiri Al Sani ile Doha'da bir araya geliyor.

Somali denizlerini Türkiye koruyacak! Anlaşmanın üç önemli detayı Somali denizlerini Türkiye koruyacak! Anlaşmanın üç önemli detayı

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN KATAR'DA, AL SANİ İLE GÖRÜŞÜYOR!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite 9. Toplantısı'na katılmak üzere Katar'ın başkenti Doha'da bulunuyor. Erdoğan'ı, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani resmi törenle karşıladı.

Lusail Sarayı'na gelişlerinde Katar Emiri Al Sani, Erdoğan'ı karşıladı ve iki lider tören alanındaki yerlerini aldı. Milli marşların çalınmasının ardından Erdoğan ve Al Sani, tören kıtasını denetledi ve askerleri selamladı.

Daha sonra, Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite 9. Toplantısı'na başkanlık eden Erdoğan ve Al Sani başkanlığındaki heyetler, görüşmelere başladı. Törende Türkiye'den Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Ticaret Bakanı Ömer Bolat, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Metin Kıratlı, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, MİT Başkanı İbrahim Kalın, Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, Devlet Arşivleri Başkanı Uğur Ünal ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı, Büyükelçi Akif Çağatay Kılıç da hazır bulundu.

Editör: Haber Merkezi