Heyelan soruşturmasında 6 kişiye tutuklama talebi Heyelan soruşturmasında 6 kişiye tutuklama talebi

Dilan Polat tutuklandı mı nerede? Dilan Polat serbest bırakıldı mı son durum ne? Son dönemin en çok konuşulanları arasında yer alan ünlü çift Dilan Polat ve Engin Polat hakkında merak edilen "Dilan Polat ve Engin Polat tutuklandı mı, serbest bırakıldı mı, son durum ne?" gibi sorular, arama motorlarında yoğun ilgi görüyor. Dün akşam saatlerinde çekilen görüntülere göre ünlü çift ile Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu, emniyet müdürlüğü tarafından sağlık kontrolünün ardından emniyet müdürlüğüne götürüldü.

DİLAN POLAT TUTUKLANDI MI NEREDE?

İstanbul'da gerçekleşen operasyonda, Engin Polat, eşi Dilan Polat, aile üyeleri Sıla Doğu, Kürşat Polat ve şirketlerinin muhasebecisi Beyza Ekici ile mali işlerine bakan Ahmet Gün gibi isimler gözaltına alındı. Operasyonun kara para aklama iddiaları ile ilgili olduğu biliniyor. Gözaltına alınan şüpheliler sağlık kontrollerinin ardından ifadeleri alınmak üzere İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Vatan yerleşkesine getirildi. Bu olay, kamuoyunun uzun süredir gündemini meşgul eden bir konu olarak dikkat çekiyor. İlgili kişilerin operasyon sonrası nasıl bir hukuki süreç yaşayacakları merak konusu.

DİLAN POLAT SERBEST BIRAKILDI MI SON DURUM NE?

İstanbul'da düzenlenen operasyonda gözaltına alınan Engin Polat, eşi Dilan Polat, aile üyeleri Sıla Doğu ve Kürşat Polat'ın yanı sıra muhasebecileri Beyza Ekici, mali işlerine bakan Ahmet Gün ve bazı çalışanları sağlık kontrollerinin ardından ifadeleri alınmak üzere İstanbul İl Emniyet Müdürlüğünün Vatan yerleşkesine getirildi. Ancak Polat çiftinin serbest bırakılıp bırakılmadığına dair henüz net bir bilgi bulunmuyor. Eğer herhangi bir gelişme olursa, haberimize ek bilgi ekleyeceğiz. Olay hala kamuoyunda büyük bir ilgi ile takip ediliyor.

Editör: Haber Merkezi